Companii de transport

Ekol Grecia aniversează 5 ani de activitate pe piața elenă

În 2017, Ekol Grecia aniversează cinci ani de prezență pe piața elenă, timp în care a investit aproximativ 5 milioane de euro.

Prezentă pe piața elenă din 2012, Ekol Grecia a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de 12 milioane de euro, iar pentru 2017, compania estimează o cifră de afaceri de peste 15 milioane de euro.

Ekol Grecia aniversează 5 ani de activitate pe piața elenă

În ceea ce privește planul de investiții, compania Ekol va investi 2 milioane de euro pentru modernizarea facilităților sale din Portul Lavrio și achiziția unei flote proprii de vehicule, destinată distribuției naționale, proiect ce va fi implementat în viitorul apropiat.

Ekol a cunoscut o evoluție rapidă în Grecia, având filiale în Atena și Thessaloniki, cu o capacitate de depozitare de 6000 mp în zona industrială Aspropyrgos, oferind servicii de transport național și internațional, precum și servicii de logistică contractuală.

Ekol oferă servicii de transport, în principal rutier, către și dinspre Europa, având conexiuni cu peste 15 destinații, făcând multe dintre livrări posibile în doar 48-72 de ore. Datorită acestui timp de tranzit scurt, Ekol Grecia contribuie la creșterea afacerilor antreprenorilor greci, într-un mediu extrem de competitiv.

În anul în care Ekol Grecia va sărbători 10 ani de activitate, compania se va putea mândri cu investiții în valoare totală de 10 milioane de euro.

VEZI ȘI: H.Essers a comandat 210 de semiremorci multimodale Kögel

Unul din obiectivele viitoare ale companiei Ekol este acela de a stabili conexiuni feroviare cu Europa, legând porturile Lavrio și Thessaloniki cu terminalele feroviare din Aspropyrgos si Thessaloniki Port.

De asemenea, există deja stabilită o conexiune săptămânală cu Cipru și plănuim să includem și Israel în această rețea, folosindu-ne de porturile din Haifa și Ashdod.

Prin lărgirea gamei de servicii, Ekol reușește să oferim numeroase avantaje clienților săi, precum un timp de tranzit mai scurt, mai multe conexiuni și mai multă flexibilitate.

În prezent, pentru Ekol Grecia lucrează o echipă formată din peste 50 de oameni cu experiență în sectorul logistic.

Este important de menționat și faptul că Ekol Grecia a câștigat premiul cel mare la categoria Freight Transport and Freight Forwarding, din cadrul competiției anuale Transport & Logistics Awards.

Până la finalul acestui an, Ekol va deschide filiale și în alte orașe grecești, reușind să ajungă la orice destinație din Grecia în doar 24 de ore, folosindu-se de propria rețea de transport. De asemenea, Ekol Grecia are un punct de lucru și în portul Lavrio, în apropiere de Atena, unde sunt coordonate operațiunile de transport maritim care leagă Grecia de Turcia și Europa prin intermediul portului din Trieste, Italia.

Ekol, furnizor 3 PL, deține filiale în 15 țări, peste 5.500 de vehicule, 6 nave RO-RO și opereaza 48 de block-trains pe săptămână.

Din aceeași categorie...

Back to top button