Logistica

Ekol Logistics a deschis două noi filiale la Paris și Lyon

Ekol Logistics își continuă expansiunea în Europa și deschide două noi filiale în Franța, care vor acoperi majoritatea activităților ce țin de sectorul logistic al companiei.

În contextul unei creșteri continue a companiei în Franța, dar și a unei poziții strategice în planul de dezvoltare pe viitor, Ekol a deschis două noi filiale.

Ekol Logistics a deschis două noi filiale la Paris și Lyon

Una din filiale a fost deschisă la Paris și se va concentra pe oferirea de servicii de distribuție internă și transport internațional. Facilitatea are un spațiu de depozitare de 1.600 metri pătrați, o parcare pentru 20 de camioane și un garaj care va permite mentenanța camioanelor.

De asemenea, filiala va coordona conexiunea feroviară între Paris și Sete și va dezvolta mai multe conexiuni către nordul Europei.

Cea de-a doua filială se află în Lyon și va furniza servicii de distribuție internă și transport internațional. Filiala va fi o agenție de transport de marfă și va absorbi fluxurile din toate direcțiile.

De asemenea, va fi specializată în operațiuni de cross-dock și servicii express.

VEZI ȘI: Scania a lansat motorul OC13 alimentat cu gaz natural

Operațiunile vor fi ușor de gestionat datorită unui spațiu de depozitare de 2.000 de metri pătrați și a unei parcări pentru 20 de camioane, venind, astfel, în întâmpinarea nevoilor clienților.

Filiala din Lyon va oferi și servicii vamale.

Scopul filialei Ekol Lyon este de a crea noi conexiuni cu țările din Europa de Est și de Sud.

Ekol furnizează servicii în Franța începând cu anul 2012. Cu o rată de creștere de 90% înregistrată în 2016, Ekol Franța oferă conexiuni rutiere, maritime și feroviare.

Nava Ro-Ro deținută de Ekol, Ayshe, care este cea mai rapidă din lume, ajunge în Sete din Izmir, conectând, astfel, Franța de Turcia și Orientul Mijlociu.

De asemenea, Ekol dezvoltă conexiuni intermodale, iar unul din trenurile bloc operate de companie leagă Sete de Paris.

Din aceeași categorie...

Back to top button