Ekol oferă un nou serviciu feroviar pe trenuri bloc între Ungaria și Germania

Ekol oferă un nou serviciu feroviar pe trenuri bloc între Ungaria și Germania

Ekol Logistics continuă să implementeze strategia de a dezvolta mai multe conexiuni intermodale în Europa prin inaugurarea unei noi care conectează CEE cu Germania, Benelux, Franța și UK.

În acord cu acest obiectiv, Ekol oferă un nou serviciu feroviar pe trenuri bloc între Budapesta și Koln, care marchează și o premieră pentru Ungaria, aceasta fiind prima rută operat de o companie 3PL.

Trenul va pleca din Budapesta de trei ori pe săptămână, în fiecare luni, miercuri și vineri la ora 22:00 și va ajunge în Koln la ora 05:00, în zilele de miercuri, vineri și duminică.

La retur, trenul va pleca din Koln în fiecare luni, miercuri și vineri la ora 20:00 pentru a ajunge în Budapesta două zile mai târziu, la ora 03:00. Distanța de 1.150 de km dintre Budapesta și koln este parcursă în 31 de ore.

Ekol anunță că prețurile pentru această destinație sunt mult mai avantajoase din punct de vedere al costurilor, timpul de tranzit este similar cu cel din transportul rutier, însă această soluție este una mult mai ecologică decât cea pe cale rutieră. Mai mult, compania le oferă clienților mai multă fiabilitate și siguranță.

VEZI ȘI: Deficitul de șoferi calificați și Brexit-ul produc îngrijorare în rândul transportatorilor britanici

Trenul va fi format din vagoane duble, având capacitatea de a transporta 32 de semiremorci mega sau unități de 13 m și vagoane potrivite pentru containere de 18 m (nord-american), care pot transporta și containere de 6 m și 9 m de picioare.

Este important de menționat faptul că Ekol oferă conexiuni de tip tren bloc între Trieste și Kiel, Trieste și Koln, Trieste și Ludwigshafen, Trieste și Ostrava și între Sete și Paris.

Compania operează săptămânal 48 de trenuri bloc dedicate.

Follow #infotrucker

Comentarii Facebook

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *