Dakar RallyȘtiri

“El Coyote” Villagra aduce prima victorie de etapă pentru Iveco

“El Coyote” Villagra a câștigat cu stil cea de-a treia etapă a Dakar 2018, revenind spectaculos după un start mai puțin reușit.

Pe un traseu cu peste 60% deșert, “El Coyote” Villagra le-a adus celor de la echipa De Rooy prima victorie de etapă, după o luptă strânsă cu piloții echipei Kamaz Master.

“El Coyote” Villagra aduce prima victorie de etapă pentru Iveco

Cea de-a treia zi din Dakar Rally 2018 avea să programeze și cea mai dificilă probă specială de la startul Dakar-ului, dunele de nisip de pe specială Pisco – San Juan de Marcona în lungime de 296 km, dând mari bătăi de cap tuturor concurenților.

Din cauza unor mici probleme în vârful dunelor în partea de început a probei, la primul punct de control orar, Villagra se afla la șapte minute în urma liderului Dakar 2018, rusul Eduard Nikolaev (Kamaz Master).

Încrezător în forțele sale, pilotul argentinian în vârstă de 48 de ani aflat la volanul unui Iveco Powerstar (#501), clasa C_T4.2, și-a dozat bine resursele, reușind să recupereze ecartul de timp și să termine etapa în fața piloților Kamaz Master, Eduard Nikolaev și Airat Mardeev.

VEZI ȘI: Camion fără o roată pe semiremorcă oprit de poliție în Germania

După această etapă, rusul Eduard Nikolaev rămâne lider al clasamentului general, urmat de Federico “El Coyote” Villagra și, surpriză, pilotul bielorus, Aliaksei Vishneuski (#518), component al echipei MAZ-SportAuto.

“El Coyote” Villagra aduce prima victorie de etapă pentru Iveco

Din aceeași categorie...

Back to top button