MagazinȘtiri

El este Batty, Ryan Batty, truckspotter-ul din Widnes (UK)

In cautarea noastra continua de informatie care sa va imbogateasca cunostintele sau sa va delecteze in zilele in care sunteti departe de casa, am dat peste #wescania, blog-ul oficial al celor de la Scania, un spatiu virtual plin cu povesti minunate despre camioane, dar mai ales despre oameni.

Dintre toate articolele de acolo, ne-a atras atentia in mod special povestea unui pusti de 18 ani, ce studiaza in prezent geografia, afacerile si arta si este pasionat de fotografie. A inceput cu fotografia de peisaj si fauna insa in urma cu 4 ani, a avut loc o schimbare majora, indragostindu-se iremediabil de camioane dupa ce a urmarit serialul Eddie Stobart: Trucks & Trailers.

Asadar, Ryan Batty din Widnes a devenit truckspotter, stiti voi, tipul ala de persoana care este innebunita sa faca fotografii la camioane. Mai mult, acesta a devenit celebru dupa ce i-a convins pe cei de la Eddie Stobart sa puna numele mamei sale, Marie Denise, pe unul din camioanele companiei.

El este Batty, Ryan Batty, truckspotter-ul din Widnes (UK)

De obicei, Ryan fotografiaza camioane impreuna cu cei doi prieteni ai sai. Acesta spune ca multor transportatori din Anglia, printre care si renumita companie Eddie Stobart, le place sa le puna nume proprii camioanelor din flota, pentru a le fi mai usor sa le noteze si repereze.

La fiecare evadare fotografica, Ryan se isi propune sa faca cea mai buna fotografie, folosind diferite unghiuri si incadrari. Conform propriilor declaratii, i se intampla des sa aiba in fata doua camioane la fel de atragatoare si sa-i fie greu sa hotarasca pe care sa fotografieze. De multe ori Ryan se foloseste de aplicatia Stobart finder pentru a vedea care „doamnele” ale companiei sunt mai aproape de el.

Intreaga sa munca o puteti vedea si aprecia pe pagina personala de fotografie creata anul trecut pe Facebook. Aici gasiti cele mai frumoase fotografii facute de el, si cine stie, chiar camionul vostru daca ati trecut prin Widnes.

Pe viitor, vom incerca sa realizam un interviu cu Ryan Batty, in care sa ne povesteasca despre pasiunea sa.

Din aceeași categorie...

Back to top button