Editorial

Elena Kovacs: „Clasa S ofera senzatia extrem de placuta a sigurantei depline si a confortului unic”

Vrei sa-ti cumperi o noua masina, dar diversitatea de oferte de pe piata auto te copleseste pur si simplu? Pentru a te ajuta sa faci alegerea corecta, Elena Kovacs, managerul general al companiei romano-germane Auto Schunn, dealer autorizat de Mercedes-Benz inca din 1993, ofera informatii si sfaturi.

Cat de mult conteaza, pentru o femeie, cati cai putere are masina?
Personalitatea fiecarei femei isi pune amprenta asupra modului in care ea face alegerile. In mod special, daca este vorba despre masina personala, doamnele aleg atent inclusiv motorizarile Mercedes-Benz, pe masura individualitatii si a preferintelor personale. Totusi, accentul cade pe confort, siguranta si increderea in produsul ales.

Elena Kovacs: „Clasa S ofera senzatia extrem de placuta a sigurantei depline si a confortului unic"

Trebuie sa testam masina inainte de-a o achizitiona sau e suficient sa aflam despre detaliile tehnice de la vanzator?
Un autoturism este o investitie, iar un autoturism Mercedes-Benz este totodata si un prieten de incredere. Alegerea este cu atat mai placuta daca regasim valorile asteptate. Test drive-ul este un prilej de confirmare al alegerii, un prilej de cunoastere a noutatilor adesea absolut surprinzatoare.

Ce gen de masina recomandati pentru oras si ce gen de automobil, pentru iesirile din oras?
Orasele sunt tot mai aglomerate, iar noi tot mai grabiti. Iata de ce recomand pentru oras noile modele Mercedes-Benz, care ne ajuta sa ne simtim excelent la volan si sa castigam timp pretios, in conditii de confort maxim. Colectia este bogata si amintesc aici noile modele din Clasa A si B, CLA -ul, Clasa C – castigator al premiului „Masina anului 2015″, completate cu  GLA-ul si modelul GLK, care in acest an devine GLC – cu un succes imens la targurile internationale de profil. Pentru calatoriile lungi, putem pastra fara nicio problema modelele din clasele mici si medii. Si totusi, exista motive suficiente pentru care sa alegem un SUV precum ML-ul, care devine in acest an noul GLE, dar si eleganta si inegalabila Clasa S, cu care, indiferent de distanta parcursa, avem senzatia extrem de placuta a sigurantei depline si a confortului unic.

Spuneti-ne trei modele de Mercedes-Benz care sa se potriveasca pentru trei tipologii diferite de femei: femeia de afaceri, corporatista si cea free lancer.
Desigur ca pentru femeia de afaceri recomandam clasa E sau ML-ul in varianta SUV. Pentru o doamna corporatista, recomandam clasa C sau GLA, iar pentru free lancer – orice model care se potriveste cel mai bine cu personalitatea sa, insa cred ca CLA-ul sau GLK -ul se poate potrivi perfect.

Care este modelul dvs. favorit de Mercedes-Benz?
Pentru oras, apreciez in mod deosebit Clasa C, datorita agilitatii si sportivitatii neasteptate si totodata pentru consumul foarte redus. Pentru drumurile lungi, sunt incantata sa calatoresc cu S Klasse.

Din aceeași categorie...

Back to top button