Elisa Expediții a achiziționat camionul Ford cu numărul 500 în România

Elisa Expediții a achiziționat camionul Ford cu numărul 500 în România
La un an și jumătate de la lansarea pe piața din România, Cefin Trucks a livrat camionul Ford cu numărul 500 în România.

Cefin Trucks a livrat companiei băimărene Elisa Eexpediții, specializată în transport internațional, camionul Ford cu numărul 500 în România, un autotractorul Ford 1848T XHR.

Elisa Expediții a achiziționat camionul Ford cu numărul 500 în România

Conceput pentru a satisface cerințele transportului pe distanțe medii și lungi, autotractorul Ford Trucks 1848T XHR este echipat cu eficientul motor Ecotorq de 480 CP și 2.500 Nm, cuplat la o transmisie automată ZF cu 12 trepte, ce asigură un consum de combustibil optimizat în orice condiții de exploatare.

Configurat cu Sistemul de Avertizare la Părăsirea Benzii de Circulație (LDWS), Sistem Avansat de Frânare de Urgență (AEBS), Program Electronic de Stabilitate (ESP) și Sistemele Auxiliare de Frânare, camionul oferă confort și siguranță pentru șofer.

“Ford Trucks este angajamentul nostru de oferire a sprijinului necesar pentru creștere profitabilității față de firmele din domeniul transporturi, logistică și construcții din România. Performanțele oferite de gama de produse și servicii Ford Trucks au făcut ca astăzi să celebrăm livrarea celui de al 500-lea vehicul comecial Ford Trucks în România.” declară Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

VEZI ȘI: Stralis NP 460, Scania L 340 CNG și noul Sprinter sunt câștigătorii Sustainable Truck of the Year 2019

“Principalele avantaje care m-au determinat să fac această alegere au fost consumul și fiabilitatea oferite de autotractoarele Ford Trucks. Pe de altă parte, marca Ford mi-a câștigat încrederea prin întrega gama de vehicule oferite. Îmi doresc un parteneriat de lungă durată cu Ford Trucks și estimez că anul viitor voi fi unul dintre clienții noului Ford Trucks F-MAX.” declară domnul Sorin Muresan, Administrator Elisa Expediții.

Ford Trucks deține în prezent o cotă de piață de 3.4% din piața de vehicule comerciale grele, defalcată după cum urmează: 24% cota de piață pe segmentul Construcții, 11% pe segmentul Vehicule Specializate și 1.23% din segmentul de Autotractoare.

Obiectivele Ford Trucks pentru anul 2018 vizează o cotă de piață de 5% pe piața de vehicule comerciale grele, detaliată astfel: 25% cotă de piață pe segmentul Construcții, 10.5% pe segmentul Vehicule Specializate și 2.5% din segmentul de Autotractoare.

Follow #infotrucker