Equipmake din Marea Britanie a demarat testele finale cu un viitor autobuz electric

Compania Equipmake din Marea Britanie a demarat testele finale cu un viitor autobuz electric
Equipmake, o companie stabilită în Norfolk, Marea Britanie, a dezvoltat șasiul și partea electrică a unui viitor autobuz electric produs de brazilienii de la Agrale.

Pentru ca lucrurile să se desfășoare în condiții, optime, Equipmake a echipat un astfel de autobuz cu șasiul și cu partea electrică și a demarat testele finale.

Equipmake din Marea Britanie a demarat testele finale cu un viitor autobuz electric

Autobuzul electric este echipat cu motoare APM200, cea mai recentă generație de baterii litiu-ion și un sistem de control al puterii extrem de avansat.

VEZI ȘI: Înscrie-te în Romanian PRO Driver Competition 2019

Pentru moment, oficialii Equipmake nu au oferit detalii nici cu privire la puterea oferită de pachetul electric și nici cu privire la autonomia între încărcări a viitorului autobuz electric.

Agrale MT17 va fi numele autobuzului electric, iar acesta va avea o lungime de 12 metri și va putea transporta până la 70 de pasageri.

„Suntem extrem de încântați că am ajuns în faza finală a testelor, înainte ca pachetul tehnic să fie integrat pe modele de serie. Testele în trafic real și în condiții normale vor începe în prima parte a anului viitor. Până în acest moment, sistemul electric de propulsie a performat exact cum ne așteptam, fără să apară probleme”, a declarat Ian Foley, directorul general al Equipmake.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.