ServiceȘtiri

Ermax a pregătit carcase „indestructibile” pentru stopurile remorcilor

Nu de puține ori se întâmplat ca în timpul manevrelor efectuate în spații înguste sau în zone cu vizibilitate slabă, stopurile remorcilor să sufere daune, acestea fiind printre cele mai expuse accesorii.

Pentru a preveni spargerea și distrugerea completă a acestora, specialiștii din cadrul Ermax au venit pe piață cu o soluție aproape indestructibilă.

Ermax a pregătit carcase "indestructibile" pentru stopurile remorcilor

Având la bază un policarbonat cu proprietăți speciale, noile carcase rezistă chiar și la lovituri de ciocan. Mai mult decât atât, operatorii de transport vor scăpa de posibilele înlocuiri nedorite ca urmare a accidentelor.

Conform specialiștilor din cadrul Ermax, vibrațiile, temperaturile extreme și chiar și dechiderea/închiderea ușilor remorcii cauzează probleme în timp carcasei stopurilor.

Și de cele mai multe ori, acestea se desprind în mers, putându-le vedea nu de puține ori pe marginea drumurilor din Europa.

În esență, aceste carcase se vor înlocui aproape an de an, iar conform Ermax, costurile cu înlocuirea ajung până la 200 de euro (timpul pierdut cu blocarea remorcii și prețul manoperei și a produsului).

VEZI ȘI: Multi European Box de la Motis activ pentru plata taxei de drum în Germania

Alături de carcase, Ermax oferă soluția completă de iluminare, aceasta fiind pe bază de LED, o sursă de lumină mult mai durabilă decât clasicele becuri cu incadescență. Iar astfel, operatorii vor scăpa de și mai multe costuri de mentenanță cauzate de accesoriu minor, dar extrem de important la nivelul siguranței.

Stopurile sunt disponibile în mai multe dimensiuni și formate și pot fi instalate pe o gamă variată de remorci.

Din aceeași categorie...

Back to top button