Este sau nu aceasta noua generație de camion IVECO?!

Este sau nu aceasta noua generație de camion IVECO?!
O fotografie recent publicată de site-ul olandez Iepieleaks, dezvăluie cum ar putea arăta noua generație de camion IVECO dedicată transportului pe distanțe lungi.

Fotografia publicată de olandezii de la iepieleaks.nl ar putea fi o prelucrare grafică foarte bună, însă camionul din imagine prezintă câteva detalii care-l recomandă a fi noua generație de camion IVECO.

Este sau nu aceasta noua generație de camion IVECO?!

Partea frontală, mai precis liniile grilei radiatorului arată precum cele ale versiunii actuale de IVECO Daily.

Apoi, cabina este mult mai mare decât a actualului Stralis, ceea ce ne face să ne gândim că aceasta are podea plată, o caracteristică must-have a camioanelor moderne.

De altfel, este cunoscut faptul că, IVECO Stralis are în prezent una dintre cele mai mici și mai vechi cabine de internațional de pe piață, astfel încât, o nouă cabină se justifică din plin.

Prezența proiectoarelor înglobate în acoperișul cabinei este și ea o noutate. Trebuie să recunoaștem că acestea arată foarte bine, în comparație cu cele ale noilor camioane Scania, al căror dezvoltare a costat 2 miliarde de euro.

Un alt element care indică faptul că avem de aface cu noul model al italienilor sunt elementele de design, o parte din ele preluate de la conceptul Z Truck, prezentat de IVECO la IAA în 2016.

VEZI ȘI: Extinderea rețelei de drumuri supuse taxării din Germania va afecta aprox. 140.000 de camioane

Camionul din fotografie nu are oglinzile laterale, fapt ce ar putea însemna că acestea au fost demontate pentru transport sau că vor fi înlocuite de camere video.

Desigur, toate acestea sunt speculații de presă.

Cu certitudine, informațiile despre o posibilă nouă generație de camioane IVECO, le vom primi în toamna acestui an, la târgul IAA Hanovra 2018, asta dacă nu cumva italienii pregătesc o conferință pre IAA la Torino în vară.

Și, totuși, dacă IVECO prezintă fix acest camion la IAA? Voi ce părere aveți despre el?

Ah, da, să nu uităm! În cazul în care vedeți camioane camuflate în drumurile voastre, nu ezitați să ne trimiteți pozele pe adresa redacție: office@infotrucker.ro.

Follow #infotrucker