ȘtiriTehnologie

ETM lucrează la un ghid complet al rampelor de încărcare și descărcare marfă din Germania

ETM Publishing va adăugă o nouă secțiune în aplicația FERNFAHRER Truck Stops un ghid complet al rampelor de încărcare și descărcare marfă din Germania.

Astfel, ETM solicită șoferii de camion, respectiv companiilor de transport și logistică să contribuie cu informații despre rampele de încărcare și descărcare marfă.

ETM lucrează la un ghid complet al rampelor de încărcare și descărcare marfă din Germania

Cu siguranță și tu ai avut uneori destul de multe probleme atunci când ai fost la încărcat sau descărcat marfă. Timpi lungi de așteptare, personal insuficient, acte incomplete și lista poate continua.

Compania de media ETM și-a propus să rezolve o parte dintre probleme și strânge informații pentru realizarea unui ghid al rampelor de încărcare-descărcare marfă (Rampenguide) din Germania, în prima fază,  care va fi disponibil în aplicația FERNFAHRER Truck Stops.

În momentul în care va fi lansat ghidul vor fi incluse peste 400 de rampe, iar informațiile disponibile despre fiecare vor fi următoarele: adresa exactă, persoane de contact, facilități și program.

VEZI ȘI: 1.6 milioane de camioane au utilizat tunelul de sub Canalul Mânecii în 2019

Aplicația FERNFAHRER Truck Stops este disponibilă gratuit pentru iOS și Android în șapte limbi străine. Se lucrează în prezent și la o versiune în limba română și o versiune în limba rusă.

Aplicația este una interactivă, fiecare șofer putând adăuga o rampă dacă aceasta nu este prezentă deja în aplicație. În plus, șoferii pot lasă review-uri și pot da note în funcția de experiența lor personală în aceste puncte de încărcare-descărcare.

Aceste informații vor fi disponibile online și pe www.rampenguide.de.

Din aceeași categorie...

Back to top button