MagazinȘtiri

Sofatul camionului nu este un job, este un stil de viata

In perioada 19 – 20 Septembrie 2015 in cadrul Autoparco Brescia Est va fi organizata a doua editie a European Truck Festival, un eveniment ce reuneste la un loc soferi, pasionatii de camioane si profesionisti din transportul rutier din toate colturile Europei si nu numai.

European Truck Festival este un eveniment organizat de AcitoInox in parteneriat cu Autoparco Brescia Est si Tristar Accessories. Eveniementul este conceput pentru a oferii maximum de vizibilitatea fascinantei lumi a camioanelor si de a aduna la un loc soferii de cmaion si companiile de transport din toata Europa. Evenimentul este un spatiu dedicat celor care au sofatul in sange si iubesc camioanele.

Acest festival isi doreste sa ajunga cea mai mare adunare de camioane din Europa, avand avantajul unei locatii strategice si un „know-how” consolidat al organizatorilor, majoritatea experti din industria de transport.

Sofatul camionului nu este un job, este un stil de viata

Festivalul promoveaza un nou concept de expozitie al cărui scop este de a spori și de a arăta publicului larg, atractiva lume a camioanelor personalizate.

In acest an, organizatorii European Truck Festival se asteapta la o participare masiva, cu multe camioane personalizate de diferite dimensiuni precum si la un public numeros. La editia din 2014, au participat 130 de camioane personalizate si mii de vizitatori in cele doua zile ale evenimentului.

Ca si la prima editie, site-ul infotrucker.ro este partener media al European Truck Festival alaturi de publicatii renumite precum Uomini E Trasporti, Trailer.pl, Motori Oggi, Professione Camionista. Spre deosebire de anul trecut, in acest an publicatia noastra va acoperii eveniemntul direct de la Brescia.

Calendarul evenimentului

– Truck tuning expo (expunerea celor mai originale camioane personalizate)
– Showrooms (expozitie cu vanzare de accesorii pentru camioane)
– Stunt show (sofat acrobatic si freestyle)
– Truck wash (spalarea camionului de catre hostess)
– Thematic workshops (workshop-uri tematice)

Facilitati in cadrul locatiei:

-Parcare
-Cantar
-Spalatorie camion
-Centru anvelope
-Service
-Curatatorie
-Restaurant/Bar
-Hotel
-Dusuri si baie
-Internet
-Sala de fitness
-Bancomat
-Sala de conferinte

 

Din aceeași categorie...

Back to top button