Eurotunnel: Record de camioane în luna noiembrie

Eurotunnel: Record de camioane în luna noiembrie

Eurotunnel anunță că noile măsuri de siguranță luate în terminalul Coquelles (Calais) sunt eficiente, după cum reiese din traficul record de transfer dedicat al vehiculelor comerciale din luna noiembrie.

Traficul feroviar între Franța și Marea Britanie se pare că a reveni la normal, după asediul migranților din vara acestui în terminalul Coquelles al Eurotunnel, care a provocat mai multe decese în rândul acestiora și numeroase întreruperi ale navetelor de transport.

În septembrie și octombrie, guvernele francez și britanic, precum și administratorul Eurotunnel au implementat o serie de măsuri de securitate, astfel încât, luna noiembrie a înregistrat primele rezultate pozitive ale acestora, traficul revenind la normal după o bună perioadă de timp. De asemenea, creșterea înregistrată de Eurotunnel în luna noiembrie are legătură și cu situația complicată din zona portului Calais, acolo unde acțiunile migranților de a urca în camion sunt din ce în ce mai dese.

Eurotunnel: Record de camioane în luna noiembrie

VEZI ȘI: Un șofer de camion maghiar și-a pierdut cumpătul în zona Calais (VIDEO)

În noiembrie, potrivit unei note a Eurotunnel, navetele feroviare ce traversează pe sub Canal au transportat aproape 134.000 de vehicule, cea mai mare valoare înregistrată de tunelul de când funcționează, adică din 1994. Așa cum spuneam, numărul mare de vehicule care au apelat la serviciile de shuttle al Eurotunnel se datorează și întârzierilor cauzate de migranți și grevele lucrătorilor de pe feriboturi.

VEZI ȘI: Cum combați migranții? Un șofer de camion german are răspunsul (VIDEO)

Având în vedere aceste aspecte, infoTrucker vă recomandă traversarea Canalului Mânecii cu navetele feroviare în detrimentul feribotului, zona portului fiind din ce în ce mai nesigură.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker