BusinessTop News

Eurowag își extinde prezența pe piața din Europa

Prin achiziția Inelo Group, un furnizor de top de soluții tehnologice integrate în Polonia și Slovenia, Eurowag își extinde prezența pe piața din Europa.

Eurowag, o platformă pan-europeană de plăți integrate și mobilitate, axată pe industria transporturilor rutiere comerciale, a achiziționat de la Innova Capital 100% din Inelo Group, un furnizor de top de soluții tehnologice integrate pentru transportul de mare tonaj în regiunea CEE.

Eurowag își extinde prezența pe piața din Europa

Tranzacția va extinde prezența Eurowag pe 16 piețe din Europa și va dubla aproximativ baza de dispozitive telematice.

Odată cu acest pas, Eurowag își va extinde, de asemenea, portofoliul de produse prin adăugarea de soluții esențiale de gestionare a timpului de lucru și a flotei, ajutând clienții să crească eficiența operațiunilor lor prin digitalizare și să îmbunătățească bunăstarea și siguranța șoferilor.

Eurowag subliniază că achiziția, în valoare de peste 300 de milioane de euro, va accelera dezvoltarea platformei digitale complet integrate end-to-end a Eurowag, contribuind astfel la transformarea industriei transporturilor rutiere comerciale în una mai curată, mai echitabilă și mai eficientă.

Inelo Group, lider internațional în domeniul soluțiilor pentru industria transporturilor

Compania este prezentă pe mai mult de 12 piețe europene și, de 20 de ani, echipează sectorul transporturilor rutiere comerciale cu soluții digitale în domeniul software-ului de localizare prin satelit GPS (localizarea, rutarea și monitorizarea vehiculelor) și al software-ului de analiză și decontare a timpului de lucru al șoferilor.

VEZI ȘI: Plata prin aplicația DKV APP&GO în stațiile tankpool24 din Germania

În ultimii ani, operând în cadrul fondului Innova Capital, Inelo Group a realizat 4 achiziții strategice de companii: NUSS, Marcos Bis, CVS Mobile și FireTMS. Acest lucru a permis companiei Inelo să își continue creșterea dinamică și să evolueze de la o companie locală la un lider în domeniul tehnologiei integrate pentru transport în regiunea CEE.

Aproximativ 87.000 de vehicule sunt în prezent echipate cu dispozitive telematice Inelo, aproximativ 100.000 de șoferi folosesc software-ul Inelo pentru decontarea timpului de lucru al șoferilor, iar aproape 60.000 sunt decontate prin serviciul său de externalizare.

În plus, compania poloneză furnizează la 43 de inspecții de control din 23 de țări instrumente care sunt utilizate pentru controlul transportului rutier internațional.

Din aceeași categorie...

Back to top button