ȘtiriTop News

Eurowag, parteneriat strategic cu JITpay Group

Prin intermediul parteneriatului cu JITpay Group, Eurowag își extinde gama de servicii oferite și își consolidează prezența pe piața din Germania.

Eurowag, unul dintre principalii furnizori paneuropeni de soluții integrate în domeniul transportului rutier comercial, a încheiat un parteneriat strategic cu furnizor german de servicii de plată specializat în domeniul logisticii JITpay.

Eurowag, parteneriat strategic cu JITpay Group

În cadrul parteneriatului strategic, Eurowag a achiziționat o participație minoritară la JITpay, cu posibilitatea unei eventuale majorări a acesteia dacă autoritățile de reglementare o aprobă.

Parteneriatul îi va permite lui Eurowag să-și extindă gama de servicii oferite clienților. Mai exact, soluția JITPay va extinde serviciile cheie ale platformei de plăți și mobilitate oferite de Eurowag și va ajuta companiile din domeniul transportului rutier comercial să își sporească și mai mult eficiența.

Consolidarea prezenței pe piața din Germania

În plus, parteneriatul va consolida prezența Eurowag pe cea mai mare piață de transport de marfă din Europa, și anume Germania.

„Suntem foarte bucuroși de parteneriatul strategic cu JITpay. Pe de o parte, acesta ne va permite să le oferim clienților noștri soluții de finanțare avantajoase, care sunt extrem de importante în aceste zile, iar pe de altă parte, ne vom consolida și mai mult poziția pe piața – pentru noi – cheie din Germania. Așteptăm cu nerăbdare această cooperare și credem că combinația dintre serviciile și instrumentele de plată JITpay cu platforma noastră avansată va fi un succes și ne va face să facem un pas înainte”, a declarat Martin Vohánka, fondator și director executiv al Eurowag.

VEZI ȘI: Pepper motion a prezentat un kit de electrificare reotrfit a camioanelor

„Facem fiecare pas cu gândul la clienții noștri. Prin urmare, suntem foarte bucuroși că, datorită parteneriatului cu Eurowag, le putem oferi o gamă de soluții integrate de neegalat ale acestei companii, care acoperă nu numai gestionarea completă a plăților, ci și alte servicii în domeniul transportului rutier comercial. Împreună, vom continua să sprijinim digitalizarea și să creștem eficiența în întreaga industrie”, a adăugat Daniel Steinke, CEO al JITpay.

Din aceeași categorie...

Back to top button