Utilitare ușoare

eVan Ready App, aplicația care-ți spune cât de rentabilă este o utilitară electrică

În acest moment, câțiva producători auto oferă și utilitare electrice. Însă nevoia clienților este satisfăcută? Merită să îți cumperi o utilitară electrică pe baza business-ului pe care îl ai? Cum pot utiliza un astfel de vehicul?

Răspunsul la aceste întrebări îți este oferit de o aplicație mobilă eVan Ready App, care, pe baza informațiilor introduse de tine cu privire la zona de activitate, domeniul de activitate și drumurile realizate zilnic este capabilă să-ți ofere un răspuns bazat pe calcule.

eVan Ready App, aplicația care-ți spune cât de rentabilă este o utilitară electrică

Pentru a avea un răspuns cât mai corect, aplicația poate înregistra traseul zilnic urmat de mașinile pe care deja le ai în flotă, va urmări condițiile meteo, altitudinea și vitezele de rulare.

La fiecare final de cursă, aplicația eVan Ready App va oferi un scor și îți va spune dacă o utilitară electrică era sau nu mai eficientă pe acel traseu. Totodată, apliația îți va oferi și un consum teoretic de energie în cazul în care ai fi rulat cu un vehicul electric.

Dar noua aplicație pregătită de nemți nu se adresează doar celor care au în plan achiziția unei utilitare electrice. Aceasta poate fi utilizată și în cazul flotelor electrice deja existente.

VEZI ȘI: Operatorii de transport combinat germani solicită scutiri de taxe

Cu noul update, aplicația eVan Ready App va oferi o hartă simplificată a stațiilor de încărcare disponibile în apropierea locației. Clienții pot adăuga filtre în căutările lor și pot vedea diferite informații referitoare la stațiile identificate.

Noua funcție Predict va folosi date reale de trafic și informații despre traseul ales astfel încât să anticipeze consumul de energie pe drumul ales.

La finalul analizei, aplicația va afișa și stațiile unde vei putea reîncărca în cazul în care energia disponibilă în acumulatori nu este suficientă pentru a ajunge la destinație.

Din aceeași categorie...

Back to top button