Advertorial

Evită amenzile de taxa rutieră HU-GO cu dispozitivul iControl

Înțelegem foarte bine problemele cu care se confruntă transportatorii și expeditorilor de marfă cu privire la acest sistemul de taxare HU-GO.

Pe baza experienței, prietenii noștri de la Fomco GPS vă situații foarte dese și cazuri în care se acordă amenzile cu penalități foarte mari, din cauza folosirii incorectă a sistemului de taxare, sau a neatenției.

Evită amenzile de taxa rutieră HU-GO cu dispozitivul iControl

Potrivit informațiilor deținute de Fomco GPS, până în acest moment autoritatea maghiară competentă a dat între 400-500 de amenzi, marea majoriotate dintre ele fiind cazuri care sau datorat erorilor apărute, ori au fost din cauza intremediarilor declaranți.

Furnizorul iData este mândru de faptul că nu a fost implicat în nici unul dintre cazurile menționate sau evenimente de acest gen. Ce înseamnă asta? Ca și client iTRACK, vă puteți simțiți întotdeauna în siguranță maximă, pentru că grupul Fomco GPS de experți din acest domeniu lucrează constant ca să poată menține în continuare calitatea premium a produselor și serviciilor de care beneficiați!

Display de bord iControl
Indicatorul este conectat la unitatea GPS și se instalează doar prin legarea cu un cablu suplimentar. Dispozitivul trebuie să fie amplasat în loc vizibil pe bordul șoferului, ea va indica orice neregulă apărută. iControl este un dispozitiv care indică șoferului existența unui sold pre-încărcat suficient, care este în scădere sau care nu mai este acoperit.

Producătorul iTrack pune la dispoziție GRATUIT posibilitatea de a accesa sistemul de taxare online, prevăzut de legea Ungară. Pentru clienții iData Kft., care sunt obligați la plata taxei de drum HU-GO, accesul la sistemul de taxare și display-ul iControl cu servicii aferente sunt gratuite!

La cine se aplică plata taxei de drum HU-GO?
Sistemul electronic de colectare a taxei de drum, proporţional cu distanţa parcursă, a fost introdus pe teritoriul Ungariei începând cu data de 1 iulie 2013 şi acoperă o distanţă de 6692 kilometri (autostradă, şosele naţionale şi principale).

VEZI Și: Fomco GPS își propune o vară fără griji și eficiență crescută de combustibil

Obligația de plată prin sistemul de taxare electronic HU-GO bazat pe distanța parcursă revine la toate autocamioanele a căror greutate maxima totala admisă depășește valoarea de 3,5 tone și care tranzitează drumurile și autostrăzile taxabile. Este important de ştiut că autocarele (B2) şi  autovehiculele care intră în categoria D1 vor achiziţiona şi în continuare dreptul de utilizare a drumurilor în sistemul e-vinietă.

Ce servicii vă oferă sistemul electronic de taxare de drum iControl?
La sistemul electronic maghiar de colectare al taxei de drum se pot conecta unităţile de monitorizare a flotei, unităţile de bord ai furnizorilor de servicii de monitorizare prin GPS, care sunt colaboratori certificați în acest sens.

Comercializăm produse testate şi de încredere care au fost  dezvoltate şi fabricate de recunoscuta companie maghiară iData Kft, sub marcile iTrack și iControl .

De ce sunt avantajoase aceste pachete?
iData, în proiectarea şi finalizarea serviciului electronic de taxe de drum şi dispozitivului de răspuns obiectivul principal a fost crearea unui sistem cu ajutorul căruia dvs. să puteţi să vă continuaţi munca în siguranţă, să evitaţi cu uşurinţă amenzile şi să nu fie nevoie să mai pierdeţi timp preţios cu plata taxei de drum.

Pentru clienții cu sistem de localizare prin GPS cu care suntem în relații contractuale
Lângă unitatea de GPS instalată deja, vă asigurăm la un preţ redus un dispozitiv, display de bord, pe care îl puteţi folosi gratuit prin serviciul WebControl, care reprezintă o platforma de monitorizare Online.

Utilizarea sistemului de taxe de drum este gratuită, trebuie doar să achitaţi valoarea taxei de drum către Furnizorul Naţional de Taxe de Drumuri Zrt.

Modificări cu privință la taxa de drum din Ungaria, si informatii suplimentare puteți afla de pe www.fomcogps.ro

Din aceeași categorie...

Back to top button