Dakar RallyMagazinSportȘtiri

EVM Rally Team pregătită de startul în Dakar Rally 2016

Echipa Eurol Veka MAN Rally Team a trecut cu bine verificările tehnice și este pregătită de startul Prologului din Dakar Rally 2016, ce va avea loc lângă Buenos Aires, scopul principal al acestei probe de zece kilometri fiind stabilirea ordinii de start pentru prima etapă.

Membrii echipei EVM Rally Team au început să ajungă în Argentina începând cu 29 decembrie 2015, atunci când primii ajunși pe pământ argentinian au luat în primire toate vehiculele echipei din portul Buenos Aires, transformat într-un furnicar ca în fiecare an, pe care le-au transportat în tabăra de bază. Cea mai mare parte a echipei Eurol Veka MAN Rally Team a ajuns în Argentina joi, 31 decembrie 2015.

În dimineața zilei de 31 decembrie 2015, Wim Blokland, managerul echipei EVM Rally Team a făcut o scurtă declarație de presă privind cele întâmplate de la sosirea echipei în Argentina.

EVM Rally Team pregătită de startul în Dakar Rally 2016

Marcel Huigevoort a ajuns în bivouac-ul din Buenos Aires pe 30 decembrie 2015, s-a odihnit după zborul lung, iar acum este în formă maximă. Ultimii membri ai echipei, printre care și Peter Versluis, au făcut jocțiunea cu restul echipei pe 31 decembrie.

[pullquote align=”full” cite=”Wim Blokland, managerul echipei EVM Rally Team” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Marți am luat vehiculele din port, când am constatat că avem unele daune minore la camionul pentru odihna și masă al piloților și navigatorilor, au fost remediate toate problemele. De asemenea, ne-am verificat camioanele și am facut mici ajustări ale acestora inclusiv am lipit pe ele cel mai recent sponsor. Camioanele sunt gata, în această după-amiază avem încă un shakedown iar apoi vom merge la cina și petrecerea de Anul Nou.[/pullquote]

Prima zi a anului a fost rezervată verificărilor tehnice, de care echipa EVM Rally Team a trecut cu bine, astfel că, aceasta va fi prezentă la startul Prologului din 2 ianuarie 2015, programat pentru ora 17:00, ora României.

Începând de astăzi și până la finalul Dakar Rally 2016, infoTrucker va acoperi media evenimentul prin publicarea de informații zilnice despre fiecare etapă a celui mai dificil raliu de anduranță din lume.

Credit foto: Eurol Veka MAN Rally Team

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button