InfoTechServiceȘtiri

S-a deschis primul magazin TRP by DAF Trucks în România

EVW Holding a făcut un pas important către client prin inaugurarea primul magazin TRP by DAF Trucks în România.

Evenimentul de deschidere al primului magazin a avut loc în comuna Bascov (lângă Pitești), acesta fiind primul proiect de magazin sub marca TRP, urmând ca în 2016 rețeaua de magazine exclusive TRP By DAF Trucks să se dezvolte în România. Conceptul unic a fost gândit pentru promovarea mai eficientă a mărcii TRP în România și formarea în viitor a unei rețele de magazine TRP by DAF Trucks la nivel național.

La evenimentul de lansare al primului magazin exclusiv TRP by DAF Trucks din comuna Bascov (lângă Pitești) au fost prezenți Paul van de Laak, DAF Int. District Parts Manager și Matthijs Bax, DAF Area Manager Sales Operations și numeroși clienți din zonă.

S-a deschis primul magazin TRP by DAF Trucks în România

Celor mai puțin familiarizați cu TRP by DAF Trucks, le spunem că este o marcă second line de piese a producătorului olandez de vehicule comerciale. Marca TRP face parte din portofoliul de piese schimb al grupului PACCAR Inc., alături de mărcile DAF Trucks și PACCAR Parts. TRP (truck and trailer parts) oferă o gama de piese de schimb pentru camioanele DAF precum și pentru toate mărcile de camioane remorci și semiremorci.

În gama TRP sunt disponibile cele mai comune categorii de piese de schimb: filtre, perne de aer, amortizoare, electromotoare, alternatoare, elemente frânare, echipamente iluminat, acumulatori, piese semiremorci, ambreiaje, accesorii, cosumabile service, scule etc.

În ceea ce privește avantajele achiziție prin TRP by DAF Trucks, trebuie spus că piesele îndeplinesc cele mai stricte cerințe în ceea ce privesc standardele de calitate DAF. Toate produsele sunt, fără excepție, testate conform standardelor DAF si supuse unor teste standardizate, efectuate in conditii extreme. În plus, aveți garanție 12 sau 24 de luni, în funcție de componentă.

Noțiunile calitate și fiabilitate se află în centrul procesului de dezvoltare a produselor TRP. Toată gama de produseTRP by DAF Trucks beneficiază, la fel ca si piesele originale DAF, de garanție completă pentru 12 luni, unele piese chiar 24 luni. În cazul în care montajul se face în atelierele EVW Holding, garanția de 12 luni se referă atât la componente cât și la manoperă.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button