EconomicȘtiri

EVW Holding importator VDL Bus & Coach în România

EVW Holding este noul importator oficial al mărcii olandeze de autocare și autobuze VDL Bus & Coach în România.

Anunțul de preluare a activităților de vânzare, piese de schimb și service VDL Bus & Coach a venit exact în momentul în care la Kortrijk (Belgia) se desfășoară Busworld 2015, cel mai important târg de autocare și autobuze la nivel mondial.

Conform producătorului olandez de autocare și autobuze, în afară de vânzarea de vehicule noi, EVW Holding se va ocupa și de vânzarea de autobuze și autocare rulate şi de toate activităţile post-vânzare VDL Bus & Coach de pe piaţa românească.

EVW Holding importator VDL Bus & Coach în România

EVW Holding şi-a demonstrat capacitatea de a crea o marcă de calitate pe piaţa românească, pe o perioadă lungă de timp. Ambele companii sunt afaceri de familie, extrem de stabile din punct de vedere financiar şi au o viziune comună pe termen lung asupra relaţiilor comerciale şi a relaţiilor cu clienţii, susţine Marcel Jacobs, Director de Vânzări al VDL Bus & Coach.

În baza parteneriatului cu EVW, clienţii și potențialii clienți VDL Bus & Coach vor avea acces la o rețea de vânzări și service bine pusă la punct, ce cuprinde 9 orașe din România: Cluj-Napoca, Arad, Bacău, Brașov, Bucureşti, Constanța, Craiova, Iași şi Gilău.

Prin preluarea produselor VDL Bus & Coach de înaltă clasă, în portofoliu, EVW îşi extinde din nou gama. De peste 2 decenii, EVW oferă servicii și produse de ultimă generaţie clienților săi de pe piața românească, a declarat Paul Muresan, reprezentant al EVW Holding.

Decizia VDL Bus & Coach de a alege EVW Holding ca nou distribuitor pe piața românească a venit ca urmare a analizei efectuate asupra companiei clujene, aceasta demonstrându-și capacitatea și maturitatea în cei peste 22 de ani de activitate în vânzarea unei game variate de vehicule comerciale destinate transportului rutier de marfă.

EVW Holding este unic importator și distribuitor pe piața din România a camioanelor DAF și TATRA.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button