LogisticaȘtiri

Ewals Cargo Care cauta tehnician transport

Daca esti in cautarea unui nou rol in carul unui mediu in ascensiune, compania Ewals Cargo Care din Timisoara s-ar putea sa te caute pe tine pentru postul de tehnician transport.

Ca tehnician transport trebuie sa urmaresti sarcinile de transport, luand in considerare standardele de calitate ale companiei si cerintele specifice ale clientului.

Munca alaturi de echipa Ewals Cargo Care, va fi una dinamica, diferita in fiecare zi si interesanta, ca urmare a interactiunii cu alte companii de transport si colegi din toata Europa.

Ewals Cargo Care cauta tehnician transport

In ceea ce priveste responsabilitatile cerute de compania, acestea sunt:

  • Planificare saptamanala, organizare si optimizare a transportului (schimbul soferilor, rute etc.);
  • Arhivarea documentelor specifice (CMR, rapoarte soferi, lista tahograf);
  • Verificarea si raportarea consumului de carburant, respectarea termenelor limita;
  • Asigurarea documentelor pentru posibilele accidente;
  • Respectarea termenelor pentru raportarea incidentelor/accidentelor;
  • Acordarea de suport pentru transport 24h/24h prin telefon;

Compania Ewals Cargo Care asteapta de la persoana vizata spre angajare sa fie organizata cu o puternica motivatie de a lucra in sectorul transport, sa fie un jucator de echipa, rezitent la stress si ambitios. De asemenea, trebuie sa vorbeasca engleza fluent, sa cunoasca MS Office, si sa fie orentt spre rezolvarea posibilelor probleme ce pot aparea. Dorinta de a calatorii si experienta in cadrul sectorului de transport este un plus.

In ceea ce priveste oferta, compania ofera o pozitie provocatoare cu oportunitate de avansare. Veti avea responsabilitati multiple si veti putea lucra intr-o atmosfera placuta. In ceea ce priveste, oferta financiara, aceasta va fi prezentata in cadrul interviului. Ce va putem spune este ca veti beneficia de o polita de serviciile medicale private si oportunitati de training.

Puteti trimite CV-ul vostru la adresa recrutare@ro.ewals.com

Din aceeași categorie...

Back to top button