Stiai caTimp liber

Fix ce recomandă doctorul: exerciții fizice pentru șoferii de camion (VIDEO)

Compania olandeză Simon Loos a angajat o antrenoare de fitness pentru a demonstra ce exerciții fizice pot face șoferii de camion înainte de plecarea în cursă.

Șoferii de camion au de obicei o viață sedentară, din cauza programului de lucru prelungit, dar și al lipsei facilităților sportive în locurile în care își fac de obicei pauzele.

Fix ce recomandă doctorul: exerciții fizice pentru șoferii de camion (VIDEO)

Medicii recomandă exerciții fizice pentru șoferii de camion, dar găsirea motivației este dificilă chiar și în țările cu un trai mult mai relaxat, precum Olanda.

De aceea, compania Simon Loos a lansat un video promoțional amuzant, în care șoferii companiei care activează în operațiunile de distribuție urbană fac mai multe exerciții fizice folosind chiar marfa transportată.

VEZI ȘI: Noul DAF XF ar putea fi, de fapt, XG. Prima imagine cu întreg interiorul

Pentru a face clipul și mai interesant, olandezii au apelat la atleta și nutriționista Daisy Fontein pentru a-i îndruma pe șoferi. Cu această ocazie, Simon Loos a prezentat și noile echipamente de lucru, care vor fi primite în curând de toți angajații.

Vorbind cât se poate de serios, mai multe informații despre exercițiile fizice care vă pot face viața mai ușoară puteți găsi aici. Dacă nu sunteți interesați de mișcare, vă rugăm să urmăriți filmulețul de mai jos. Poate vă găsiți motivația.

Din aceeași categorie...

Back to top button