EvenimentȘtiri

ExpoTrazit transformă Clujul în capitala transporturilor

Între 21 şi 23 aprilie revista Tranzit organizează la Cluj un târg de transport şi logistică, dublat de un program intens de conferinţe, întâlniri de afaceri şi două cine de gală, cu prilejul aniversării a 15 ani de la înfiinţarea.

Pe lângă oferta bogată prezentată de importatorii de camioane, semiremorci, vanuri, autobuze/autocare şi stivuitoare, firmele de transport şi logistică au posibilitatea de a participa la câte 3-4 conferinţe în fiecare zi pe teme legislative şi de business.

Conferinţele beneficază de contribuţia unor speakeri internaţionali renumiţi – preşedinţi ai unor asociaţii internaţionale (TAPA – Transported Asset Protection Association Europe sau BAAV – asociaţia transportatorilor belgieni de transport pasageri), proprietari de firme de transport şi logistică din ţară şi din străinătate, reprezentanţi ai autorităţilor şi mulţi alţi profesionişti din domeniu.

ExpoTrazit transformă Clujul în capitala transporturilor

Pe 23 aprilie ExpoTranzit va găzdui şi un târg de joburi în domeniul auto, transport şi logistică. Vizitatorii târgului de joburi pot nu numai să viziteze standurile angajatorilor interesaţi să recruteze personal, ci şi să participe la conferinţe dedicate atât celor care doresc să îşi înceapă o carieră în industrie, cât şi angajatorilor. Programul complet al conferinţelor se poate consulta pe site-ul www.traficmedia.ro.

[pullquote align=”full” cite=”Marilena Matei, director general al Trafic Media, editorul revistelor Tranzit şi Logistica” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Datorită concentrării de companii de transport cu capital românesc, dar mai ales cu capital străin, pe raza judeţului Cluj, dar şi numărului mare de participanţi pe care i-am avut an de an la conferinţele Tranzit de aici, am ales Cluj-Napoca pentru organizarea unui târg de transport şi logistică modern, dinamic şi în care majoritatea participanţilor aleg să stea trei zile alături de noi, nu numai o oră-două.[/pullquote]

La ExpoTrazit sunt aşteptaţi aproximativ 4.000 de vizitatori din Cluj și întreaga ţară, intrarea la acest târg fiind liberă. Nu în ultimul rând, infoTrucker.ro va fi prezent în cadrul ExpoTranzit.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button