BusworldȘtiri

Expoziția Busworld Europe 2021 a fost anulată

Expoziția Busworld Europe 2021, care trebuia să se desfășoare în perioada 9-14 octombrie, a fost anulată. Organizatorii au luat această decizie din cauza incertitudinii privind călătoriile în Europa.”Cu durere în suflet, Busworld a decis să anuleze Busworld Europe 2021. Pentru echipa Busworld, evenimentul este mai mult decât o afacere, este pasiune. Când clienții sunt fericiți, și noi suntem fericiți. Am făcut totul pentru a evita această decizie, dar realitatea nu poate fi schimbată”, au spus organizatorii Busworld într-un comunicat.

Iar realitatea din acest moment este că Busworld nu poate garanta expozanților că vizitatorii vor fi prezenți la eveniment în numărul obișnuit. ”Nu putem prezice restricțiile de călătorie și nici nu avem cum să măsurăm dorința de a călători a vizitatorilor. Este prea multă incertitudine”, mai spune echipa Busworld.

Expoziția Busworld Europe 2021 a fost anulată

Deși la începutul anului perspectiva era pozitivă, viteza promisă a campaniilor de vaccinare nu a fost respectată, în special în Europa. Decizia a fost luată cu sprijinul expozanților principali, care au dat asigurări că vor fi prezenți la viitoarea ediție, cea din 2023.

VEZI ȘI: 70 de ani de Setra: istoria mărcii, în imagini

Evenimente alternative mai mici s-ar putea desfășura totuși în Octombrie 2021. Viitoarea ediție Busworld Europe va avea loc, la Bruxelles, în perioada 7-12 octombrie 2023.

”Gândurile noastre merg spre întreaga industrie, care a suferit enorm în ultimul an. Astăzi vă aducem o veste proastă, dar mâine este o nouă zi. Vom reveni!”, a concluzionat Mieke Glorieux.

Din aceeași categorie...

Back to top button