IAAȘtiri

Expoziția IAA Hanovra 2020 a fost anulată din cauza pandemiei COVID-19

Asociația Germană a Industriei Auto (VDA) a anulat IAA Hanovra 2020, cea mai mare expoziție de vehicule comerciale din lume, din cauza pandemiei COVID-19.

Pandemia COVID-19 a arătat într-un mod clar că vehiculele comerciale sunt esențiale în transportul mărfurilor esențiale și echipamentelor medicale, însă, pe de altă parte, a avut un impact fără precedent asupra afacerilor din transport și, implicit asupra evenimentelor din acest domeniu.

Expoziția IAA Hanovra 2020 a fost anulată din cauza pandemiei COVID-19

Programată pentru 24 – 30 septembrie, ediția din acest an a IAA Hanovra, cea mai importantă platformă globală pentru transport, logistică și mobilitate din lume, a fost anulată ca urmare a numeroaselor restricții de călătorie, dar și a interzicerii evenimentelor cu un număr mare departicipanți în aproape toată Europa, din cauza pandemiei COVID-19.

VEZI ȘI: SUA: Șoferii de camion care lucrează în timpul pandemiei COVID-19 ar putea primi 25.000 de dolari

Ca loc de întâlnire global pentru experți și factorii de decizie din întregul sector al transporturilor și logisticii, punctele forte ale IAA Hanovra sunt numărul mare de expozanți și vizitatori internaționali, respectiv întâlnirile directe, care în acest moment nu mai pot fi ținute, având în vedere măsurile de distanțare socială impuse ca urmare a crizei epidemice.

VDA spune că a fost o decizie greu de luat, însă având în vedere contextul european actual, nu există nicio altă posibilitate ca IAA Hanovra să poate fi organizat în acest an în forma sa familiară. Decizia de anulare a fost comunicată tuturor expozanților, furnizorilor de servicii, Deutsche Messe AG, și tuturor partenerilor politici și de afaceri.

Următoarea ediție a IAA Hanovra va avea loc pentru 2022.

Din aceeași categorie...

Back to top button