Industry 4.0Top News

Fabrica FPT Industrial din Bourbon-Lancy, aur în programul World Class Manufacturing

Fabrica de motoare FPT Industrial din Bourbon-Lancy (Franța) a obținut Medalia de aur în programul World Class Manufacturing (WCM). Aceasta este a treia fabrică a CNH Industrial care primește această distincție, după cele IVECO din Madrid și Valladolid (Spania).

Fabrica produce seriile de motoare Cursor, cu 77 de versiuni tehnice și peste 5.700 de opțiuni. Fabrica are aproximativ 1.200 de angajați și o capacitate de producție de 80.000 de motoare pe an.

Fabrica FPT Industrial din Bourbon-Lancy este recunoscută ca un centru de excelență atât pentru motoarele diesel, cât și pentru cele alimentate cu gaz natural. Ele sunt folosite pe vehicule On și Off Highway, nave și pentru producție de electricitate.

Fabrica din Bourbon-Lancy este cunoscută în regiune și pentru angajamentul pentru sustenabilitate. În afară de găzduirea producției pentru cele mai de succes motoare alimentate cu gaz natural de pe piață, fabrica a implementat și o serie de proiecte care se concentrează pe minimizarea impactului activităților industriale și protejarea biodiversității și a mediului înconjurător.

VEZI ȘI: 600.000 de camioane Eurocargo produse la fabrica IVECO din Brescia

World Class Manufacturing este unul dintre cele mai înalte standarde globale de producția industrială. Sistemul este bazat pe îmbunătățiri continue, proiectat pentru a elimina deșeurile și pierderile din procesele de producție, prin identificarea unor obiective precum zero răniri, zero defecte, zero defecțiuni și zero deșeuri.

Pentru a certifica îmbunătățirile se folosește un sistem periodic de evaluări independente care oferă un scor pentru fiecare fabrică, în urma cărora se acordă medaliile de bronz, argint și aur.

Din aceeași categorie...

Back to top button