Știri

Fabrica Goodyear Dunlop certificată de Ford pentru calitate

Unitatea de producție Goodyear Dunlop Sava Tires este încântată și mândră să anunțe faptul că a primit reputata certificare de calitate Q1 de la Ford.

Certificarea Ford Q1 se acordă unităților de producție ale furnizorilor sau producătorilor care au atins un nivel de excelență la un important set de criterii de calitate printre care se numără: sisteme capabile, nivel înalt de performanță, procese de producție superioare și clienți satisfăcuți. Însemnul Q1 este considerat peste tot în lume un indicator al calității excepționale.

Distincția oficială a fost înmânată unității de producție Goodyear de către un reprezentant al Ford. Un steag flutură acum în afara unității de producție ca o reamintire permanentă a acestei distinse acreditări.

Directorul de Produs și Proces al Calității la Goodyear Dunlop EMEA, Brad Heim, și Directorul Goodyear Dunlop Sava Tires Manufacturing, Julien Frezard, au fost de asemenea prezenți pentru a felicita angajații Goodyear Dunlop pentru efoturile lor de a atinge acest standard.

VEZI ȘI: Iveco și De Rooy au câștigă Dakar cu anvelope Goodyear ORD

[pullquote align=”full” cite=”Julien Frezard, Directorul Goodyear Dunlop Sava Tires Manufacturing” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Această certificare este una extrem de importantă pentru unitatea noastră de producție și recompensează munca grea și dedicarea de care dau dovadă angajații noștri în livrarea de produse și servicii de calitate. Înțelegem că trebuie să validăm noul nostru status Ford Q1 prin activitatea noastră de zi cu zi, dar avem echipa potrivită pentru a ne asigura că steagul care ne reamintește de certificarea Ford Q1 va flutura pentru mulți ani de acum înainte. Sunt mândru și recunoscător față de toți angajații noștri care au făcut posibilă această certificare.[/pullquote]

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button