Utilitare ușoare

Fabrica IVECO Suzzara a produs 1,6 milioane de vehicule Daily

IVECO a sărbătorit recent ieșirea de pe linia de asamblare a fabricii Suzzara a vehiculului comercial ușor Daily cu numărul 1.600.000.

Daily este un model emblematic, care se reinventează de peste 40 de ani. De-a lungul anilor, Daily a introdus numeroase premiere în segment, menținându-și punctele forte, precum versiunile de peste 7 tone sau cele alimentate cu gaz natural.

Fabrica IVECO Suzzara a produs 1,6 milioane de vehicule Daily

Vehiculul aniversar este un model furgon din noua generație Daily, 35C18H V, echipat cu motor diesel de 3 litri, Euro VIE, de 176 CP.

”Suntem extrem de mândri de această bornă simbolică a fabricii noastre, care reprezintă peste 40 de ani de producție a modelului Daily. Acest model s-a detașat mereu de alte vehicule datorită versatilității, tăriei, robusteții și performanțelor”, a declarat Giorgio Ricci, directorul fabricii IVECO Suzzara.

VEZI ȘI: Combinație IVECO Daily cu spațiu de marfă de 75 de metri cubi

Fabrica IVECO Suzzara asamblează orice configurație Daily, inclusiv versiunile speciale pentru armată sau pompieri. Din 2007, fabrica respectă standardele World Class Manufacturing (WCM).

IVECO Daily a primit în acest an o nouă generație, care vine cu motoare modernizate, o nouă cutie de viteze manuală, asistent vocal, scaune mai confortabile și o suspensie inteligentă.

Din aceeași categorie...

Back to top button