Timp liber

Fabrica Mercedes-Benz Trucks din Wörth poate fi din nou vizitată

După o pauză de aproape 3 ani și la timp pentru a 60-a aniversare, fabrica Mercedes-Benz Trucks din Wörth oferă din nou tururi ghidate ale producției de camioane, din luna mai.

La cea mai mare fabrică din lume a Mercedes-Benz Trucks, cu o suprafață totală echivalentă cu 400 de stadioane de fotbal, până la 470 de camioane ies zilnic de pe linia de asamblare.

Fabrica Mercedes-Benz Trucks din Wörth poate fi din nou vizitată

Nu este de mirare că toate procesele necesare producției de serie trebuie coordonate și interconectate. În timpul turului de o oră și jumătate, vizitatorii pot experimenta fascinația producției automatizate de vehicule comerciale.

De la tehnologia precisă de sudare cu roboți din secția de tinichigerie până la interiorul cabinei, ”logodna” (îmbinarea motorului cu transmisia), ”nunta” (unirea cabinei cu șasiul) și controlul calității, până la centrul pentru clienți unde camioanele sunt livrate noilor proprietari.

VEZI ȘI: Daimler Truck a vândut un milion de camioane și autobuze cu Active Brake Assist

Tururile pot fi rezervate în limbile germană și engleză. Partenerul pentru această ofertă este TAB different GmbH, care efectuează tururile ghidate pe propria responsabilitate.

Tichetele au un preț brut de 25,90 euro de persoană și pot fi achiziționate prin intermediul platformei de rezervări www.factorytour-woerth.mercedes-benz-trucks.com.

Din aceeași categorie...

Back to top button