Auto

Facelift pentru Citroen C4 Picasso

Citroen C4 Picasso a fost lansat pentru prima oară în 2013, constructorul francez fiind mulțumit cu vânzările acestuia, peste 300.000 de unități.

Acum a venit vremea unui facelift, modelul franțuzesc fiind primenit cu o capotă în două nuanţe, noi stopuri cu efect 3D, oferite încă de pe nivelurile de echipare de bază. Farurile și grilele ce înconjoară farurile de ceață au acum un nou design.

Există mai multe posibilităţi de personalizare, inclusiv varianta de a alege una dintre cele patru formule distincte de design interior. Tot la interior, francezii ne propun Hands-Free Tailgate, prin care conducătorii auto pot deschide portbagajul cu piciorul. Monovolumul celor de la Citroen oferă un spaţiu interior lider-de-clasă. Tot la interior, C4 Picasso prezintă o interfață 100% tactilă și un ecran panoramic HD de 12 inch.

Facelift pentru Citroen C4 Picasso

Citroen a introdus motorul PureTech 130 S&S EAT6, adică un propulsor turbo pe benzină ce oferă 130 de CP combinat cu o  cutie de viteze automate cu șase trepte, care duce la extinderea gamei largi de motoare Euro 6, PureTech și BlueHDi.

Interior Citroen C4 Picasso facelift

La capitolul tehnologie, Citroen C4 Picasso are  misiunea de a simplifica conducerea autoturismului şi de a ameliora siguranţa în trafic: sistemul de recunoaştere a semnelor de circulaţie şi consiliere, sistemul autopilot adaptativ cu funcţie de oprire, sistemul de avertizare Lane Departure, frâna activă de siguranţă, sistemul de atenţionare a conducătorului auto şi sistemul de monitorizare a unghiul mort sau Blind Spot.

Faceliftul lui Citroen C4 Picasso este valabil și pentru versiunea Grand C4 Picasso.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button