Economic

FAN Courier cumpără SLS Cargo și își consolidează poziția pe piața de transport integrat

FAN Courier cumpără compania de transport și logistică SLS CARGO, fondată în anul 2014, și își consolidează poziția pe piața de transport, logistică și depozitare.

Prin achiziția SLS Cargo, clienţii FAN Courier vor avea acces la o gamă mai largă de servicii pe segmentul transport, logistică și distribuţie.

FAN Courier cumpără SLS Cargo și își consolidează poziția pe piața de transport integrat

Cu o echipă de 120 de angajaţi, şapte birouri operaţionale în România şi câte unul în Bulgaria şi Italia, SLS Cargo va continua să opereze sub marca propriei, fără să fie absorbită de cel mai mare jucător pe piaţa locală de curierat.

Fondatorul companiei îşi menţine calitatea de acţionar şi CEO, o decizie similară fiind asumată şi pentru echipa de top management a FAN Courier.

”Ne bucurăm să devenim partener al liderului unei pieţe în continuă dezvoltare. Suntem convinşi că transferul reciproc de know-how va fi cheia dezvoltării noastre pe termen lung”, a declarat Mihai Stoica, fondatorul companiei SLS Cargo.

VEZI ȘI: Diferențele și lucrurile comune dintre aparatul Toll Collect și noul tahograf digital

Planurile pe termen scurt şi mediu ale celor doi parteneri includ dezvoltarea business-ului şi creşterea echipei.

Anul acesta, SLS Cargo şi-a consolidat poziţia de jucător pe piaţa serviciilor de transport şi logistică prin operarea a 25.000 mp spaţii de depozitare în patru locaţii din Mogoşoaia, Bâcu, Buftea şi Cluj și o flotă proprie de camioane.

În 2018, compania de transport și logistică SLS Cargo a avut o cifră de afaceri de 12 milioane de euro.

Tranzacţia a fost perfectată de acţionarii celor două companii la începutul lunii noiembrie şi se află, în prezent, în procedură de avizare la Consiliul Concurenţei.

Din aceeași categorie...

Back to top button