SpecialȘtiri

FAN Courier și MAN, un parteneriat ce ține de peste două decenii

MHS Truck & Bus Group România, importatorul exclusiv al vehiculelor comerciale MAN, marchează parteneriatul strategic cu FAN Courier prin lansarea unui clip care subliniază importanța activității companiei de curierat pe piața din România.

FAN Courier și MHS Truck & Bus Group sunt parteneri de afaceri de la începutul activității companiei de curierat din România, aceasta bazându-se pe camioanele MAN în activitatea sa curentă.

FAN Courier și MAN, un parteneriat ce ține de peste două decenii

În 1998, Adrian Mihai, Neculai Mihai și Felix Pătrășcanu, puneau bazele companiei cu capital 100% românesc FAN Courier, actual lider al pieței de curierat expres din România.

Pentru cei care nu știu, denumirea FAN este formată din prima literă a prenumelui celor trei fondatori: Felix, Adrian, Neculai.

FAN Courier oferă atât serviciile de expediție, cât și livrarea „door-to-door” la nivel național, numărul locațiilor deservite crescând permanent. Serviciile includ livrări de toate tipurile, de la plicuri mici la livrări foarte speciale, cum ar fi motoarele foarte mari.

De când a fost înființată în 1998, FAN Courier și-a consolidat constant poziția prin investiții și servicii noi cu valoare adăugată, introduse în mod regulat.

VEZI ȘI: Christina Scheib, ambasadorul BGL pentru promovarea meseriei de șofer în rândul femeilor

În prezent, compania deservește peste 50.000 de clienți, în principal persoane juridice, cu o echipă formată din aproximativ 6.250 de colaboratori și o flotă de peste 3.900 de vehicule, din care peste 300 camioane.

„În ceea ce privește livrările, acestea depășesc 180.000 expediții pe zi, care nu ar putea fi susținute fără ajutorul unei flote de camioane cu echipare de top, optimizate pentru consum și fiabile”, spune Andrei Gheroghe, manager de transport FAN Courier.

Împreună cu cei de la MAN, FAN Courier și-a dezvoltat propriile configurații speciale de camioane, care răspund nevoilor de transport ale companiei, susținând în mod constant activitatea sa.

Flota de camioane FAN Courier este compusă exclusiv din camioane MAN, modelele MAN TGL 8.190 4×2 BB, MAN TGS 18.420 4×2 BL și MAN TGX 18.460 4×2 BLS, care parcurg în medie anual peste 35 de milioane de km.

Din aceeași categorie...

Back to top button