Știri

Fără permis timp de 8 zile, pentru folosirea telefonului la volan, în Belgia

Cei surprinși că folosesc telefonul mobil la volan în regiunea Oost-Vlaanderen din Belgia pot rămâne fără permis de conducere timp de mai multe zile.

În perioada 9-20 mai, șoferii surprinși că folosesc telefonul mobil la volan în regiunea Oost-Vlaanderen, din Belgia, pe lângă amenda de 174 de euro, vor rămâne și fără permis pe o perioadă de 8 zile.

Fără permis timp de 8 zile, pentru folosirea telefonului la volan, în Belgia

Potrivit organizației Transport in Nood, șoferii de camion surprinși cu telefonul în mână nu vor mai putea continua călătoria. Astfel, va fi nevoie de un șofer de rezervă pentru a putea completa cursa.

Șoferii care vor rămâne fără permis îl vor putea ridica după 8 zile, de la o secție de poliție.

Acțiunea de control de mari dimensiuni este organizată de biroul procuraturii publice din regiune, în colaborare cu Flemish Traffic Science Foundation.

VEZI ȘI: Plan de investiții de 7,2 miliarde de euro pe autostrada A22 Brennero

Regiunea belgiană Oost-Vlaanderen este recunoscută pentru controalele ei neconvenționale. În această regiune s-a folosit și primul camion nemarcat de poliție din Belgia.

Regiunea Oost-Vlaanderen (Flandra de Est) din Belgia este cuprinsă între Antwerp, Brussels, Kortrijk și Brugge, neincluzând însă și aceste orașe.

Din aceeași categorie...

Back to top button