infotrafic

Fără restricții pentru camioane de Paștele catolic în Germania, Italia și Spania

Germania, Italia și Spania au renunțat în mare parte la obișnuitele restricții pentru camioane de duminica și de sărbătorile legale de Paștele catolic (4-5 aprilie 2021).

BAG a publicat ieri o actualizare a deciziilor landurilor privind excepțiile la interdicțiile de circulație pentru camioane din zilele de duminică și sărbători legale.

Fără restricții pentru camioane de Paștele catolic în Germania, Italia și Spania

Potrivit ultimelor informații, doar 3 state federale ar putea interzice circulația camioanelor în perioada 2-5 aprilie: Bayern, Sachsen-Anhalt și Turingia. Restul statelor federal au ridicat restricțiile de circulație pentru toate tipurile de transporturi, inclusiv cursele la gol, până cel puțin la 5 aprilie inclusiv.

VEZI ȘI: Șofer român prins că a condus 24 de ore fără pauză, în Germania

Și Spania a ridicat aproape toate interdicțiile pentru camioane de acum și până după Paștele catolic. Directoratul General de Trafic (DGT) a decis că, din cauza restricțiilor de mobilitate ale locuitorilor în timpul pandemiei, nu este necesară menținerea restricțiilor pentru camioanele grele.

Astfel, în această perioadă pot circula și camioanele de peste 7,5 tone, cu excepția transporturilor de mărfuri periculoase. De asemenea, mai este interzisă circulația camioanelor spre Franța în provincia Navarre și pe drumul N-230 din Huesca. Lista completă de restricții este disponibilă pe site-ul DGT.

Italia a anunțat și ea ridicarea restricțiilor pentru camioane până la 6 aprilie. Astfel, camioanele de peste 7,5 tone vor putea circula pe toate drumurile din afara orașelor în această duminică, dar și în perioada Paștelui catolic (2-6 aprilie).

Din aceeași categorie...

Back to top button