ȘtiriTrailer

Faymonville lansează VarioMax Plus cu o sarcină utilă de 105 tone

Producătorul belgian Faymonville a prezentat noul trailer VarioMax Plus care poate ajunge la o sarcină utilă maximă de până la 105 tone.

VarioMax Plus este soluția de la Faymonville pentru transportul celor mai grele utilaj de construcții, instalațiilor de concasare mobile sau transformatoarelor.

Faymonville lansează VarioMax Plus cu o sarcină utilă de 105 tone

Semiremorca platformă combină avantajele oferite de VarioMax și CombiMax și ajunge la o sarcină utilă maximă de până la 105 tone.

VEZI ȘI: Înscrie-te în Romanian PRO Driver Competition 2019

La baza acestui concept se află cunoscuta tehnologie Joker-Achs (axe Joker), noua platformă fiind extrem de versatilă. Datorită construcției compacte și a unui sistem modular, trailerul VarioMax Plus este ușor de încărcat și de manevrat.

Clienții pot opta pentru roți mai robuste de 19.5 inci sau unele mai compacte de 17.5 inci.  Fiecare axă dispune de tehnologia Pendelachs, ceea ce permite utilizarea inclusiv în condiții de teren dificil.

Faymonville lansează VarioMax Plus cu o sarcină utilă de 105 tone

Aceasta permite o ridicare maximă de 600 de milimetri, precum și o virare maximă de 60 de grade.

Sistemul a fost conceput în așa fel încât atunci când circulă fără încărcătura să poată fi pliat pentru a respecta standardele normale de transport, putând astfel circula fără aprobări speciale.

Din aceeași categorie...

Back to top button