Trailer

Faymonville WingMAX pentru transportul palelor de rotor XXL

Pentru transportul în siguranță și economic al palelor de rotor de peste 70 de metri, Faymonville a dezvoltat platforma extensibilă WingMAX, cel mai nou produs din gama TeleMAX.

Noua generație a turbinelor eoliene trebuie să fie cât mai puternice și să transforme cât mai eficient resursele naturale în curent electric. Pentru asta au fost dezvoltate turbine ale căror pale depășesc lungimea de 70 de metri, iar Faymonville a dezvoltat o soluție pentru a le transporta.

Faymonville WingMAX pentru transportul palelor de rotor XXL

Aceasta se numește WingMAX, o platformă extensibilă care vine cu un gât de lebădă uriaș și cea mai lungă zonă de încărcare, disponbilă cu 3 sau 4 axe și compatibilă cu remorchere cu 4 sau 5 axe.

Tehnologia cu axă pendulară de 19.5 inch asigură un unghi de virare de până la 60 de grade și o cursă maximă de 600 mm. Gâtul de lebădă acționat hidraulic se poate ridica până la 1.700 mm, ceea ce asigură o gardă la sol remarcabilă. Companiile de transport agabaritic pot utiliza trailerul în combinație cu un cap-tractor cu 4 sau 5 axe.

Suportul de sarcină glisant care susține vârful palei de rotor permite scurtarea remorcii chiar și sub sarcină. Astfel se pot aborda și porțiuni de drum mai virajate. În plus, picioarele hidraulice de sprijin simplifică ridicarea, coborârea sau rabatarea zonei de încărcare.

VEZI ȘI: POWER LINE, noua gamă de semiremorci cu prelată Schwarzmüller

Toate elementele hidraulice au fost concepute pentru o stabilitate maximă pe perioada transportului.

Faymonville WingMAX pentru transportul palelor de rotor XXL

Lățime axului axei de 2.000 mm asigură și o stabilitate laterală maximă în momentul virării. De asemenea, materialele folosite preiau în mod optim forțele degajate în momentul accelerării și frânării pentru a proteja încărcătura. Toate funcțiile hidraulice pot fi controlate de utilizator prin telecomandă.

WingMAX este construit din oțel dur de cea mai bună calitate care împiedică transmiterea vibrațiilor sau a șocurilor către palele rotorului care sunt extrem de sensibile.

Din aceeași categorie...

Back to top button