SportȘtiri

MAN Lion Coach L Supreme, noul autocar a lui FC Bayern Munchen

Chiar înaintea primul meci al sezonului 2014/2015, construtorul bavarez MAN a predat noul autocar echipei de fotbal FC Bayern Munchen.

Astfel, jucătorii campioanei Germaniei vor călătorii împreună cu Pep Guardiola spre meciurile din deplasare sau antrenamente într-un MAN Lion Coach L Supreme.

Noul autocar al echipei bavareze este echipat cu un motor Euro VI cu șase cilindri ce dezvoltă 480 CP fiind cuplat la o cutie de viteze automată cu 12 rapoarte. Mai mult decât atât, noul autoca este echipat cu MAN Easy Start. În ceea ce privește interiorul, acesta este echipat cu ultimele tehnologii, precum LED-uri cer înstelat (reglabile), monitoare LCD de 19 inch, router LTE Wi-Fi, extensie bucătărie în formă de U echipată cu microunde, grill, cuptor, plită cu inducție, frigidere, automat de cafea Jura, sistem infotainment „Velimo” de la Lufthansa Systems, sistem de înregistrare video Continental ProViu ASL, 4 mese de club cu dispozitiv electronic de coborâre. Sistem audio profesional de înaltă claritate produs de Bang & Olufsen va face călătoriile jucătorilormult mai relaxante.

MAN Lion Coach L Supreme, noul autocar a lui FC Bayern Munchen

MAN este partener oficial al FC Bayern Munchen încă din 2008 iar din acest sezon contractul a fost prelungit până în 2016, ca principal furnizor al autocarului oficial al echipei bavareze. De asemenea, echipa de baschet FC Bayern Munchen călătorește, la meciurile sale într-un autocar produs de bavarezii de la MAN.

Date tehnice:
Model: Lion Coach L Supreme
Lungime: 13.8 metri
Lățime: 2.55 metri
Înălțime: 3.8 metri
Motor: Diesel Euro VI cu șase cilindri în linie
Putere: 353 kW / 480 CP
Transmisie: TipMatic® – automată cu12 de viteze
Numărul de locuri: 30
Siguranță activă: Programul Electronic de Stabilitate (ESP), Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Guard System (LGS), monitorizarea presiunii în anvelope pentru toate axele (TPM)

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button