AnvelopeInfoTech

FC Bayern München „încălțată” de Goodyear

Goodyear și FC Bayern München, cea mai de succes echipă din Germania, intră într-un parteneriat de sponsorizare ce va începe oficial de la 1 ianuarie 2016.

Acordul încheiat pe mai mulți ani include un perimetru de publicitate în cadrul meciurilor din Bundesliga disputate acasă și un pachet de alte drepturi de publicitate.

Pentru vedetele din fotbal care vor experimenta calitatea extraodinară a produselor Goodyear se numără Philipp Lahm, Franck Ribéry, Thomas Müller și Manuel Neuer. Anvelopele Goodyear au echipat deja atât mașinile private ale câtorva jucători, cât și autocarul echipei.

FC Bayern München „încălțată” de Goodyear

Goodyear a intrat în acest parteneriat având în minte piața de la nivel global după cum a afirmat Darren Wells, Președinte al Goodyear Tire & Rubber Co. subsidiara Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

[pullquote align=”full” cite=”Darren Wells, Președinte al Goodyear Tire & Rubber Co” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Bayern München și Goodyear au ambele o puternică orientare globală. Meciurile sunt difuzate peste tot în lume, iar echipa are peste 400 milioane de fani pe toate continentele. Ambii parteneri au o puternică reputație pozitivă care trece de granițele unei țări. Ambele mărci au în comun o moștenire lungă și puternică, pasiunea pentru a câștiga, și angajamentul pentru inovare.[/pullquote][pullquote align=”full” cite=”Karl-Heinz Rummenigge, Executive Board Chairman al FC Bayern München” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Suntem extrem de încântați să facem echipă cu Goodyear, o companie internațională lider la nivel mondial. Goodyear este un producător de anvelope premium de înaltă performanță angajat să livreze cel mai înalt nivel de calitate, iar noi suntem încântați că s-a alăturat acum familiei FC Bayern München.[/pullquote] [pullquote align=”full” cite=Jürgen Titz, Managing Director responsabil pentru Germania, Austria și Elveția la Goodyear” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Bayern München este un partener ideal pentru a crește profilul mărcii noastre premium, și, pentru a merge chiar mai departe, acest parteneriat va juca un rol cheie în strategia de marcă Goodyear care prevede marketing integrat și comunicare pe vânzări orientate să vină în întâmpinarea nevoilor clienților și consumatorilor noștri.[/pullquote]

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button