ȘtiriUtilitare ușoare

FCA și PSA vor continua dezvoltarea comună de autoutilitare

Grupurile auto FCA și PSA au extins până în 2023 parteneriatul de cooperare în segmentul de autoutilitare, început în urmă cu 40 de ani.

Termenii acestui nou acord include fabricarea continuă de către joint-venture a autoutilitarelor Fiat Ducato, Peugeot Boxer și Citroën Jumper, precum și versiuni suplimentare pentru a acoperi nevoile mărcilor Opel și Vauxhall.

FCA și PSA vor continua dezvoltarea comună de autoutilitare

Pentru a răspunde cererii în creștere pentru modelele FCA și PSA, ambii parteneri au decis să crească capacitatea de producție de la Sevel începând din 2019, cu posibilitatea de a suplimenta numărul de schimburi.

Acordul prevede utilizarea complementară a capacității de producție a grupului PSA pentru a asambla pe termen mediu anumite versiuni a gamei mari de autoutilitare pentru mărcile Peugeot, Citroën, Opel și Vauxhall.

Fabrica Sevel, inaugurată în 1981 în Val di Sangro (Atessa Italia), are o suprafață de peste 1.2 milioane de metri pătrați și are în jur de 6.200 de angajați.

Este cea mai mare și mai flexibilă uzină de utilitare ușoare din Europa, capabilă să producă modele diferite într-o gamă largă de configurații.

VEZI ȘI: Noul Actros, una dintre premierele Mercedes-Benz de la Bauma 2019

Sevel este, de asemenea, una dintre cele mai avansate facilități de producție de autoutilitare din lume în ceea ce privește nivelul de specializare, organizare și performanță în muncă.

FCA și PSA vor continua dezvoltarea comună de autoutilitare

În plus, uzina are o academie, un centru de excelență, unde angajații au posibilitatea de a beneficia de formare profeională și de a-și îmbunătăți abilitățile, precum și de a realiza simulări și de a crea inovații.

Din aceeași categorie...

Back to top button