Top NewsTransport 4.0

Frankfurt Cargo Services optimizează timpii de așteptare a camioanelor la încărcare

Frankfurt Cargo Services (FCS), cel mai mare operator independent de manipulare a mărfurilor de pe aeroportul din Frankfurt, a implementat sistemul digital de control al rampei pentru a reduce timpii de așteptare a camioanelor la încărcare și de livrare a mărfurilor.

Instrumentul de rezervare a sloturilor permite FCS, o afiliată a Worldwide Flight Services (WFS), să optimizeze alocarea rampelor pentru camioane, permițând expeditorilor de marfă care livrează și colectează mărfuri pentru clienții companiilor aeriene FCS să rezerve digital rampe pentru încărcare și descărcare, accelerând procesul de manipulare.

Frankfurt Cargo Services optimizează timpii de așteptare a camioanelor la încărcare

Această abordare standardizată permite FCS să-și folosească infrastructura instalației mai eficient, contracarează orele de vârf și crește capacitatea tuturor părților de a-și planifica și utiliza eficient resursele.

Sloturile de rampă pot fi rezervate online utilizând intrumentul Transport Pre-Announcement (TPA).

VEZI ȘI: Portul Rotterdam testează prioritatea pentru camioane cu semafoare inteligente

Transportatorii pot transmite toate datele necesare către sistemul de control al rampei, care verifică automat disponibilitatea și atribuie o rampă pentru un anumit interval orar, evitând timpii de așteptare pentru șoferi și camioane. Informațiile live în timpul procesului de expediere asigură, de asemenea, transparență maximă.

Implementarea urmează unei faze extinse de testare care a implicat ca FCS să conecteze mulți dintre clienții săi la sistem.

FCS a început acum implementarea completă pentru importuri, iar livrările de export vor începe din august 2022 să fie introduse treptat în sistemul Fair@Link.

Din aceeași categorie...

Back to top button