Federal-Mogul continuă parteneriatul cu echipa Buggyra în 2014

Federal-Mogul, prin marca sa Ferodo va continuași în 2014 parteneriatul început în 2012 cu echipa de curse Buggyra din Truck Racing. În sezonul 2012 Federal-Mogul a furnizat echipei Buggyra discuri de frână spate standard, precum și plăcute de frână față și spate, iar în 2013 a dezvoltat plăcuțe de frână special pentru echipa din campionatul mondial de curse de camion, Buggyra.

Frânele cu funcționalitate îmbunătățită permite o frânare mai târzie și mai intensă, chiar și la temperaturi extreme, fapt ce permite menținerea unei viteze crescute. Astefel, piloții echipei de truck racing Buggyra pot obține timpi net superiori față de sezoanele trecute.

Federal-Mogul continuă parteneriatul cu echipa Buggyra în 2014

„Colaborarea cu Federal-Mogul este esențială pentru noi. Am dezvoltat împreună o placuța de frână specială în sezonul trecut, care poate funcționa chiar și la temperaturi foarte mari. Aceasta l-a ajutat pe David Vrecky, unul ditre piloții Buggyra, sa continue cursa, în ciuda unor dificultăți la sistemul de racire al franelor. Piesa s-a dovedit esențială pentru a câștiga puncte. David nu a fost nevoit să se retragă din cursa și a reușit sa o termine”, a afirmat Robin Dolej, director tehnic al echipei de curse Buggyra.

„Ferodo este líder în ceea ce privește inovația pe segmentul produselor de frânare, iar relațiile strânse de cooperare cu producătorii de autovehicule și echipele din motorsport din întreaga lume, precum Buggyra, ne-au ajutat să ne consolidăm această poziție de-a lungul timpului. Suntem convinși că Ferodo va rămane prima alegere atunci când vorbim de produse de frânare. Federal-Mogul inovează în continuare pe piața aftermarket, unde compania oferă o gamă largă de produse de frânare sub mărcile Ferodo și Beral”, spune Corneliu Preda, Federal-Mogul Sales Manager România.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.