Știri

FERCAM a comandat peste 90 de Kögel Cargo Rails

Ca furnizor de servicii logistice 360°, FERCAM AG este o companiei de logistică și transport de top din Bozen (Tirolul de Sud) ce oferă clienților săi întregul spectru de servicii logistice la nivel mondiala. Ca parte a planului său de dezvoltare și reducere a impactului asupra mediului, compania a comandat recent o flota de 93 de semiremorci Kögel Cargo Rails.

Achiziția celor 93 de semiremorci Kögel Cargo Rails, dedicate transportul multimodal, nu reprezintă numai completarea flotei de vehicule actuale, ci și o contribuție semnificativă a protecției mediului. Combinația rutier-feroviar face posibilă utilizarea optimă a beneficiilor specifice sistemului de cale ferată pe ruta principală și a flexibilității camionului pentru pre-transport și grupaj, având ca rezultat o reducere considerabilă a emisiilor de CO2.

Kögel Cargo Rail
Remorci destinate transportului multimodal au cadrul șasiului ranforsat. Sistemul inovativ al semiremorcilor Kögel Cargo Rails, cu margini integrate în cadrul și protecție de prindere din țesătură a prelatei permite încărcarea marfii pe șine. Kögel Cargo Rail Astfel a fost conceput pentru operațiuni de încărcare flexibile în toate tipurile de vagoane de cale ferată. Nici siguranța în timpul transportului cu trenul nu a fost uitată. Semiremorca Kögel Cargo Rail are cadrul extern VarioFix perforat fiind echipat cu 13 perechi de inele de securizare, fiecare inel oferind 2.000 kg forță de tracțiune. Remorci sunt certificate DIN EN 12642 XL. Ca și în cazul tuturor vehiculelor Kögel, întregul cadru al vehiculului a o înaltă protecție la coroziune, datorită stratului nano catodic aplicat înaintea stratului final de vopsea.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button