infotrafic

Polonia: Fermierii vor să blocheze granița cu Germania de pe A12

Poliția din Brandenburg informează că, fermierii polonezi vor să blocheze granița dintre Polonia și Germania de pe autostrada A12.

Potrivit autorităților germane, începând cu duminică, 25 februarie, fermierii polonezi vor să blocheze pentru mai multe zile granița dintre Polonia și Germania de pe autostrada A12 / E30. Blocajul va începe la ora 13.00 (ora locală) și se va întinde de la intersecția Swiecko (drumul național 29) până la granița cu Germania.

Potrivit Slubice24, fermierii polonezi plănuiesc să mărșăluiască cu până la 700 de tractoare, combine agricole și camioane. Din acest motiv sunt de așteptat perturbări considerabile ale traficului pe A12, în direcția Frankfurt (Oder).

Poliția germană a anunțat că va închide traficul pe autostrada A12, de la intersecția Frankfurt (Oder)-Mitte. Această măsură este menită să prevină un blocaj de mai mulți kilometri, în special pentru camioane, înainte de frontieră.

VEZI ȘI: Tot mai multe fete vor să devină șofer de camion

Traficul transfrontalier de mărfuri și persoane, care se îndreaptă spre Polonia, este sfătuit să evite autostrada A12. De asemenea, șoferii de camioane care intenționează să treacă din Germania în Polonia trebuie să folosească punctele de trecere a frontierei Pomellen (A11) și Forst (A13) pe durata protestelor.

Autostrada A12 este o axă centrală de trafic care leagă Berlinul de Polonia.

Din aceeași categorie...

Back to top button