AutoȘtiri

Fiat 124 Spider: Che bellezza!

La aproape 50 de ani de la lansare lui Centoventiquattro, Fiat a lansat roadster-ul 124 Spider în cadrul Salonului Auto din Los Angeles.

Vărul din Italia al lui Mazda MX-5 este proiectat la Centro Stile Torino, și împrumută elemente ale modelului din 1966, considerat unul dintre cele mai frumoase modele Fiat din toate timpurile, și le reinterpretează.

Noul Fiat 124 Spider are o siluetă joasă, atemporală, îmbinând profilul de influență retro cu proporțiile echilibrate, argumentate de o capotă lungă și de habitaclul compact, amplasat în vecinătatea punții spate. Modelul întruchipează experiența supremă a unui roadster italian, cu un design Made in Italy și îmbogațită de emoție, tehnologie și siguranță.

Fiat 124 Spider: Che bellezza!

Caracteristici precum grila hexagonală superioară, cupolele „Power Dome” de pe capotă și blocurile spate orizontale și ascuțite sunt totatâtea elemente care conduc cu gândul spre Spiderul clasic. Interiorul este orientat asupra șoferului, fabricat în intregime din materiale premium soft-touch. Noul roadster este dotat cu tehnologii de siguranță și asistență, precum faruri adaptive și cameră video marșarier, dar și cu un pachet de infotainment consistent, cu touchscreen de 7 inchi, conectivitate Bluetooth, sistem Keyless Enter’n Go și sistem audio premium Bose cu nouă difuzoare.

În Europa, Noul Fiat 124 Spider va fi oferit cu motorizarea MultiAir Turbo de 1.4 litri/140 CP și 240 Nm, cuplat la o transmisie manuală în șase trepte. Această motorizare va propulsa pentru prima dată un autoturism cu tracțiune spate din gama Fiat. Fiat 124 Spider folosește o suspensie frontală cu brațe triunghiulare duble și una multilink pe spate, pentru o mai bună stabilitate pe timpul frânării și al virajelor. Sistemele de direcție și suspensia, construcția ușoară, distribuția egală a maselor și propulsia turbo transformă experiența la volanul roadster-ului Fiat într-o aventură plină de dinamism și sportivitate. Soft top-ul ușor de acționat, se deschide în doar câteva mișcări, lăsând pasagerii să se bucure de sentimentul de libertate deplină.

Fiat 124 Spider va ajunge în Europa în vara anului 2016 și va fi disponibil în două niveluri de echipare, 124 Spider și Lusso. Exterioarele vor putea fi personalizate într-una dintre cele 8 culori disponibile în paletă: Rosso Passione, Bianco Gelato, Nero Vesuvio, Grigio Argento, Grigio Moda, Bronzo magnetico, Azzurro Italia și tri-strat Bianco Ghiaccio.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button