Fiat Ducato este „Best Motorhome Base Vehicle 2016”

Fiat Ducato este "Best Motorhome Base Vehicle 2016"

Publicația germană “Promobil”, considerată un barometru pe segmentul motorhome de peste 25 de ani, a desemnat Fiat Ducato ca fiind „Best Motorhome Base Vehicle 2016”, adică cel mai bun vehicul comercial ce stă la baza unui motorhome sau… camper? În fine, ați înțeles ideea.

Este pentru a noua oară consecutiv când Fiat Ducato câștigă acest titlu, reconfirmând succesul modelului pe piața producătorilor de vehicule recreaționale din Europa. Premiul a fost acordat la jumătatea lunii ianuarie, în cadrul CMT Stuttgart, cel mai important salon din Europa dedicat turismului cu caravane, turismului motorizat și turismului de aventură.

Încrederea în Fiat Ducato, exprimată de către carosieri și clienți deopotrivă, este dată de arhitectura care îmbină manevrabilitatea, robustețea și productivitatea cu volumul generos și compartimentarea inteligentă a interiorului. Grație formei rectangulare a compartimentului pasagerilor, fiecare centimetru poate fi transformat în mod ingenios în mai mult spațiu pentru vacanțe.

Fiat Ducato este "Best Motorhome Base Vehicle 2016"

Fiat Ducato se bucură de manevrabilitatea unui autoturism, iar masa și rezistența reduse la rulare asigură consumuri scăzute de carburant. Indiferent de versiunea constructivă – furgon, transport persoane sau șasiu – arhitectura lui Ducato s-a dovedit a fi cea mai inspirată alegere pentru proprietarii de vehicule recreaționale. În 2014, plaforma lui Fiat Ducato a devenit lider în sectorul motorhome și, totodată, preferata producătorilor de vehicule recreaționale.

În ultimii zece ani, peste jumătate de milion de familii din Europa au călătorit în siguranță la bordul unui camper van Ducato. Fiat Ducato oferă ergonomia și manevrabilitatea unui autoturism, consum de combustibil redus, datorat masei reduse și a rezistenței la rulare, scaun adaptabil pentru șofer, compartimentare inteligentă a locurilor pentru pasageri.

Ducato este disponibil cu tehnologii de asistență și control, precum Lane Departure Warning System, Hill Descent Control, Cruise Control, senzori de parcare, sistem de încălzire auxiliară Webasto.

Gama variată de motorizări Multijet poate fi cuplată la o transmisie manuală 5+1 sau 6+1, ori la cutia automata MTA, disponibilă pe versiunile de 130 CP, 150 CP și 177 CP.

Fiat Ducato a obținut voturile a peste 60% dintre cititorii revistei, pe locurile al doilea și al treilea clasându-se Mercedes Sprinter, respectiv Volkswagen Transporter T6.

În România, prețurile pentru gama Ducato încep de la 16.049 Euro +TVA.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker