AutoȘtiri

Fiat Tipo finalist în cadrul AutoBest 2016

Fiat Tipo este finalist al competiției europene AutoBest 2016. Noul sedan compact din gama Fiat își dispută victoria cu Honda HR-V, Hyundai Tucson, Mazda CX-3 și Opel Astra. 

În perioada 25-26 noiembrie, cele cinci modele calificate în finala AutoBest 2016 vor merge la ultimele teste la Navak, o zonă de testare din apropiere de Belgrad. Pe 15 decembrie, juriul format din reprezentanții a 26 de țări europene va decide care sunt câștigătorii celor 9 categorii din concurs.

Fiat Tipo, dezvăluit inițial sub conceptul Aegea Project, este proiectat la Centro Stile Italia și va fi produs în Turcia și vândut în peste 40 de țări din regiunea EMEA, inclusiv în România. Modelul este asamblat la uzina Tofaș, din Bursa, una dintre cele mai performante linii de producție din lume, premiată cu Medalia de Aur în cadrul World Class Manufacturing.

Fiat Tipo finalist în cadrul AutoBest 2016

Noul sedan compact Fiat oferă o combinație unică de confort, eficiență și tehnologie, accentuată de tușa de design specific italian, care exprimă proporțiile unui sedan pur și puternic. Modelul va fi dotat cu motorizări economice și performante: două unități turbo diesel Multijet II și două pe benzină, care dezvoltă între 95 CP și 120 CP. Noul sedan Fiat va fi disponibil în România începând de anul viitor.

În cadrul AutoBest 2016, Olivier Francois, CMO Fiat Chrysler Group, va fi onorat cu distincția ManBest 2015, pentru rezultatele remarcabile pe care le-a obținut pentru marca Fiat și pentru campaniile de marketing spectaculoase din cadrul FCA.

Câștigătorul „Best Buy Car of Europe 2016” va fi anunțat în luna decembrie.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button