EconomicȘtiri

Filadelfia Group a achiziționat Ruefa Escape Travel

Filadelfia Group, unul dintre jucători importanți de pe piața de transport din România, își consolidează poziția prin achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni al Ruefa Escape Travel.

Ruefa Reisen Austria este unul dintre cei mai importanți tour-operatori din Austria și are parteneriate cu unele dintre cele mai mari companii care activează în domeniul turismului din Europa. Compania se bucură de respectul și credibilitatea agențiilor de turism austriece, iar experiența de aproape un deceniu pe piața românească este garanția aprecierii de care se bucură în rândul clienților săi.

Tabita Tour, cea mai veche companie a grupului, a avut o dezvoltare continuă în ultimii ani. În primele patru luni ale acestui an, cifra de afaceri a fost cu 9.3% mai mare decât în perioada similară a anului trecut, ajungând până la 21 milioane de lei. Compania a avut creșteri în toate domeniile ei de activitate, exemplu fiind cel al curselor ocazionale, înregistrând pe anul 2015 o cifră de afaceri de peste 62 de milioane de lei. Tabita Tour a investit în acest an peste 700.000 de Euro în parcul auto.

Filadelfia Group a achiziționat Ruefa Escape Travel

La începutul acestui an, s-au investit 1,1 milioane de euro pentru a dezvolta flota Filadelfia International Logistic, compania de transport internațional de marfă, care este membră a grupului. Obiectivul propus este ca, în cinci ani, să se ajungă la o flotă de 100 de camioane, capete-tractor și semiremorci. S-a dezvoltat și transportul de autoturisme cu trailere specializate. În 2015, Filadelfia International Logistics a avut o cifră de afaceri de peste 8 milioane de euro, iar în perioada ianuarie-aprilie 2016 este cu peste 21% mai mare decât în perioada similară a anului trecut.

VEZI ȘI: IRU solicită amânarea introducerii salariului minim în Franța

Pentru ca pasagerii să poată să se bucure de vacanțe fără griji, s-a înființat în urmă cu cinci ani și Direktasig Filadelfia Broker, specializată în comercializarea unei game largi și variate de polițe de asigurare și servicii de brokeraj. În primele patru luni ale acestui an, compania a avut o cifră de afaceri de aproximativ 3,5 milioane de lei (aprox. 800.000 de euro), cu aproape 40% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Nu am ignorat niciunul dintre domeniile conexe domeniului nostru de activitate, astfel că am înființat și un service specializat pentru mașinile de mare tonaj, care este dotat la cele mai înalte standarde și unde oferim o gamă variată de servicii, care sunt realizate de personal specializat și profesionist. Cel mai recent membru al grupului, SERVOPLUS, a înregistrat o cifră de afaceri de peste 2 milioane de lei între lunile ianuarie și aprilie ale acestui an, cu aproape 22% mai mult decât în primele patru luni din 2015. afirmă Ioan Sighiartău.

Filadelfia Turism a fost înființată în 2006 și este una dintre cele mai importante agenții de turism din România, cu peste 30 de puncte de lucru în țară și în străinătate. Filadelfia Turism a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 15.450.800 lei (aproximativ 3.5 milioane euro). În primele patru luni din 2016, cifra de afaceri s-a apropiat de 7.5 milioane de lei, în ușoară creștere față de perioada similară a anului trecut.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button