Filmul ,,Mad Max: Drumul Furiei” s-a lansat oficial in Romania

Filmul ,,Mad Max: Drumul Furiei” s-a lansat oficial in Romania

In weekend-ul ce tocmai a trecut, pe circuitul de motocross de la Ciolpani, reprezentanti ai presei impreuna cu un numar impresionant de vedete au participat la evenimentul de lansarea in Romania a filmului ,,Mad Max: Drumul Furiei” prin adrenalina si manevre extreme la ,,Mad Max Day Out”.

Freeman Entertainment, alaturi de Top Cross TCS, Suzuki Romania, Titan Machinery si clubul de off-road CORBB 44 le-au oferit celor prezenti la eveniment o aventura pe cinste, provocandu-i sa conduca sau sa fie copiloti atat pe circuitul profesionist de motocross, cat si pe cel de off road, unde i-au asteptat cele mai spectaculoase masini de competitie.

Filmul ,,Mad Max: Drumul Furiei” s-a lansat oficial in Romania

Dorian Popa, Matteo, Vladimir Draghia, Ilinca Vandici, Roxana Ciuhulescu, Cosmin Selesi, Adina Galupa, Dan Cruceru si Razvan Simion si-au luat inima in dinti si au participat la probe de motocross, au experimentat condusul masinilor de off-road pe un circuit profesionist.

Invitatii prezenti la evenimentul de pre-lansare al filmului ,,Mad Max: Drumul Furiei” au avut ocazia sa testeze calitatile modelului Suzuki Vitara in off-road. Inca de la lansarea pe piata in 1988, modelul Suzuki Vitara si-a castigat aprecierea prin designul stilat, prin dimensiunile compacte si performante bune atat on-road cat si in off-road. Acum, la peste 25 de ani de la debutul acestui model legendar, noul Vitara vine cu o abordare proaspata a segmentului SUV compact si cu numeroase imbunatatiri in toate domeniile. Disponibil in Romania de la 1 aprilie 2015, noul Suzuki Vitara are dimensiuni mai compacte, un design puternic si dispune, in optiuni, de sistemul inovator de tractiune integrala ALLGRIP.

La actiune au mai luat parte Vali Dutu si Nicu Stancu de la CORB 44 (Club Off-Road Bucuresti). Fondat in 2008, CORB44 isi imparte activitatile in doua ramuri cea sportiva si cea in care intra actiunile umanitare si de ecologizare. O parte dintre membri concureaza in Campionatul National de Off-Road, iar in acest an clubul din Bucuresti va organiza si o etapa de campionat, CORB 44 Adventure Days (3-6 septembrie in Targoviste).

De asemenea, invitatii au putut testa in acest weekend un spectaculos tractor articulat pe roti cu tractiune integrala, Case IH Steiger 600 HD, pus la dispozitie de Titan Machinery, unic importator si distribuitor al marcii de utilaje agricole Case IH in Romania. Lansat pe piata in anii ’50, dintr-o necesitate a fratilor Steiger in cadrul fermei pe care o detineau, modelul Steiger a stabilit noi standarde de productivitate, fiind in prezent alternativa optima pentru tractoarele clasice din gama mare. Construite in spiritul strategiei companiei Case IH denumita „Efficient Power”, tractoarele Steiger impun noi standarde de productivitate, fiabilitate si confort, depasind asteptarile, chiar si a celor mai exigenti fermieri, fiind capabile sa lucreze la randament maxim cele mai vaste campuri. Din 2009 se comercializeaza sub denumirea STX Steiger, fiind produse in diverse versiuni, inclusiv cu senile sub denumirea de Quadtrac (tractor articulat pe senile cu tractiune integrala). Noua gama de tractoare XXL a constructorului american cuprinde 7 modele de tractoare cu puteri cuprinse intre 370 si 620 CP.

Cu aproape o saptamana inainte de lansarea filmului ,,Mad Max: Drumul Furiei” atat presa cat si vedetele au avut ocazia sa se transforme in staruri demne de filme de actiune, executandu-si singuri cascadoriile in cadrul evenimentului ,,Mad Max Day Out”.

Filmul „Mad Max: Drumul Furiei” este semnat de George Miller, creatorul legendarei francize si ofera o noua incursiune in universul exploziv al lui Max Rockatansky.

Urmarit de un trecut turbulent, Mad Max prefera sa calatoresca de unul singur si sa nu isi faca prieteni. In ciuda convingerilor sale, se alatura unui grup de supravietuitori ai desertului, condusi de implacabila luptatoare Imperator Furiosa. Acestia sunt vanati permanent si atacati de tiranul Immortan Joe care ii suspecteaza ca i-au furat cele mai de pret posesii.
In „Mad Max: Drumul Furiei”, cel de-al patrulea film din istoria francizei, Tom Hardy interpreteaza rolul principal, iar din distributie mai fac parte Charlize Theron, Nicholas Houllt, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Josh Helman si Rosie Huntington-Whiteley.

Un film Warner Bros. Pictures, actiunea post-apocaliptica „Mad Max: Drumul Furiei” ajunge pe marile ecrane din tara incepand cu 15 mai, in 2D, 3D, 4Dx si IMAX 3D.

Follow #infotrucker