Bus

Filtre de particule antivirale MAN Genuine pentru autobuze și autocare

Siguranța în autobuze și autocare este o prioritate pentru MAN Truck & Bus.

Noile filtre de particule antivirale MAN Genuine protejează activ împotriva transmisiei de virusuri, prin reducerea la minim a concentrației de aerosoli. Sistemul este gata pentru instalare pe toate autobuzele MAN și NEOPLAN.

Pentru a ajuta companiile de transport și operatorii de autobuze să își protejeze pasagerii și șoferii de infectarea cu noul coronavirus, MAN Truck & Bus a dezvoltat rapid măsuri de protejare a igienei, pe care le îmbunătățește continuu.

Filtre de particule antivirale MAN Genuine pentru autobuze și autocare

De puțin timp, MAN a început să ofere și filtre de particule antivirale de înaltă performanță. Acestea sunt disponibile pentru toate autobuzele noi MAN și NEOPLAN, ca echipament opțional din fabrică, dar și pentru montare ulterioară pe autobuzele mai vechi, prin rețeaua de service MAN.

Noile filtre MAN Genuine protejează activ împotriva transmisiei virusurilor, prin reducerea semnificativă a concentrației de aerosoli în interiorul vehiculului. Acest lucru este posibil datorită structurii cu mai multe straturi a sistemului de filtrare. Straturile filtrează eficient emisiile de gaze periculoase, precum și particulele anorganice și organice și aerosolii, pe care îi capturează și neutralizează.

Concentrația aerosolilor în aer este redusă semnificativ datorită primelor două straturi de filtre. Al treilea strat are efect antiviral, dezactivând aproape total virusurile rămase. ”Rezultatul este cel mai curat aer posibil în interiorul autobuzelor, minimizând riscurile de transmisie virală”, explică Heinz Kiess, șef de marketing de produs BUS la MAN Truck & Bus.

VEZI ȘI: Camioane electrice MAN eTGM folosite la deszăpezire, în Olanda

Un risc foarte scăzut de infectare la bord este asigurat deja de sistemele de aer condiționat de înaltă performanță cu care sunt echipate standard autobuzele MAN ȘI NEOPLAN. Acestea garantează o împrospătare a aerului din interiorul vehiculului. Aerul este recirculat complet la un interval între 2 și 4 minute, mult mai frecvent decât în birouri sau case.

Un alt element de protecție esențial este ecranul protector complet pentru cockpitul șoferului. Acesta este intalat din fabrică pe aproape toate autobuzele urbane, interurbane și autocarele MAN și NEOPLAN noi, dar este disponibil și ca soluție retrofit în rețeaua de service MAN.

De asemenea, pot fi instalate dispersoare de dezinfectant. O altă măsură oferită clienților este acoperirea interiorului autobuzelor cu un strat de vopsea specială. Pelicula protectoare este aplicată pe toate suprafețele pentru a controla răspândirea virusurilor, bacteriilor și germenilor.

Din aceeași categorie...

Back to top button