Financiar Urban a achiziționat 14 autogunoiere Ford Trucks 1833DC

Financiar Urban a achiziționat 14 autogunoiere Ford Trucks 1833DC
Financiar Urban a ales să intre în familia noilor utilizatori de vehicule specializate Ford Trucks, achiziționând 14 autogunoiere Ford Trucks 1833DC.

Ford Trucks se impune pe piața vehiculelor comerciale specializate cu o gamă de vehicule robuste, simple și perfect adaptate pentru nevoile operatorilor din domeniul serviciilor municipale din România.

Financiar Urban a achiziționat 14 autogunoiere Ford Trucks 1833DC

După două luni de testare și analiză atentă a ofertelor disponibile pe piață, Financiar Urban a optat pentru achiziția a încă 13 autogunoiere Ford Trucks 1833DC, pe lângă modelul testat.

Prin această livrare, Ford Trucks își continuă ofensiva pe segmentul vehiculelor comerciale specializate, dovedind că are o gamă completă de vehicule și servicii, perfect adaptată pieței din România.

Printre principalele caracteristici care i-au convins pe cei de la Financiar Urban să achiziționeze autogunoierele s-a numărat performanțele motorul Ecotorq de 9 litri, șasiul robust, lanțul cinematic cu raport mic, consumul redus de carburant și cuplu motor mare.

“În cadrul colaborării cu Cefin Trucks am apreciat în mod special corectitudinea și promptitudinea serviciilor oferite. De asemenea, în urma evaluării calității demonstrate de autogunoiera Ford Trucks în primele luni de utilizare și luând în considerare calitatea serviciilor am decis să comandăm înca 13 autogunoiere compactoare Ford Trucks” spune Geroge Rizea, administrator Financiar Urban.

VEZI ȘI: Cod de caniculă anunțat în Germania în perioada 7 – 9 august 2018

Aceste caracteristici, alături de suprastructurile compactoarelor simple și fiabile transformă aceste vehicule comerciale într-o soluție perfect adaptată pentru misiuni urbane și interurbane.

Cele 14 autogunoiere compactoare Ford Trucks 1833DC au fost livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de Viasat.

Această soluție profesională de monitorizare permite managementului să aiba la îndemâna toate informaţiile tehnice şi operaţionale legate de vehicul (kilometraj, consum, poziţie, eficiență stil condus) și funcționează perfect integrat în orice sistem ERP sau ca furnizor independent de informații.

Soluția financiară de care a beneficiat compania Financiar Urban în cadrul acestei tranzacții a fost pusă la dispoziție prin parteneriatul Ford Trucks – Motoractive IFN S.A.

Follow #infotrucker